Trei zile si trei nopti de blues, funk, rock-blues, jazz și fusion
INTRAREA LIBERĂ

În zilele de 20, 21 și 22 Iulie 2017, Parcul Central Brezoi se va transforma într-un templu al notelor muzicale, energiilor pozitive și vibrației speciale.
Nu mai puțin de 12 formatii de elită și invitați speciali ne vor purta într-o poveste de vară, de munte, cu toate esențele muzicale în stare pură.

Gazda muzicală a festivalului este celebrul producător muzical a numeroase proiecte şi evenimente media, cunoscut realizator de emisiuni radio şi televiziune de profil blues, jazz şi rock Mike Godoroja.

Artistii care si-au confirmat prezenta in festival pana in prezent sunt:
Dusty Ride – Bucuresti
Axis – Timisoara
Blues Progression – Bucuresti/Baia Mare
NIGHTLOSERS – Bucuresti/Cluj-Napoca
Florin Giuglea Grup – Bucuresti
Marcian Petrescu – Bucuresti
Aminda Nomade – Cluj-Napoca
Canaf & Excentric Blues Band – Iasi
AG Weinberger – Bucuresti
Andrei Cerbu – Iasi
Foxy Lady Band – Bucuresti
Rares Totu’s Midnight Sun – Bucuresti
Travelin’ Cats – Serbia
Mike Godoroja & Blue Spirit – Bucuresti
Adi Barar Blues Band – Timisoara

Festivalul va avea doua scene:
1/ Scena mare de 140 mp detinata actelor artistice principale.
2/ Scena mica de 35 mp in cort acoperit destinata actelor artistice adiacente si jam sessions.

Contact organizatori: 0761312655.

Brezoi, Vâlcea, România 20-21-22 iulie 2017, “Open Air Blues Festival Brezoi, Vâlcea”, o destinație de vacanță pentru iubitorii de muzică, de frumos, de munte și aer curat!!
Evenimentul își propune să ofere publicului o experiență completă, venind în întâmpinarea participanților cu preparate culinare atent selecționate din specificul zonei. Vor exista de asemenea, pentru cei care doresc să savureze alături de bucatele tradițional muntenești, alese cu pricepere selectivă, băuturi bune, potrivite cu ceea ce se află în farfurie.
Cu entuziazmul caracteristic fiecărui început Organizatorii promit și o mulțime de alte surprize.

La aprox. 500 m de Parcul Central Brezoi (locul de desfășurare al festivalului) este amenajată o zonă de campare pentru corturi și rulote cu acces gratuit.

Situată în mijlocul arcului carpatic Valea Lotrului își asteaptă turiștii să o descopere, pe site-urile de profil pot fi găsite numeroase oferte de cazare în apropierea festivalului.

Locație superbă în inima munților.
Orașul Brezoi este situat aproape în partea centrală a României, în Carpații Meridionali, cuprinzând partea estică a grupei Parângului (estul și sud-estul Munților Lotrului, nordul Munților Căpățânii) și sud-vestul grupei Făgărașului (vestul Munților Cozia) în Depresiunea Lovistei sau Titesti-Brezoi (cuprinzând zona de confluență a Lotrului cu Oltul).
Vatra orașului cuprinde părțile joase din Valea Lotrului, la confluența acestuia cu răul Olt, cât și o parte din Valea Oltului, unde se află o serie de localități componente Brezoiului.
Atracțiile turistice ale zonei vor fi detaliate în viitor prin intermediul pârghiilor de promovare a evenimentului.

Share This