De la începutul lunii februarie, muzicianul Ovidiu Lipan Țăndărică realizează emisiunea “Ora Hora”, găzduită de radio Smart FM, o emisiune de șuetă produsă de Izabela Rudolf, Revolver.

Ora-Hora-marÎn fiecare zi de joi, între orele 13.00 și 15.00 la Smart FM, pe frecvența 107,3, și online pe www.smartfm.ro, Țăndărică vă dă întâlnire cu personalități din cultură, artiști sau promotori, cu oameni frumoși și poveștile lor interesante, dar și cu muzica bună, mai veche sau mai nouă. Dintre invitații primelor trei ediții, îi amintim aici pe Margareta Pâslaru, Liza Panait sau colegii Maestrului din trupa Pasărea RockJosef Kappl și Mircea Baniciu. Ascultătorii sunt așteptați “on air” pentru a dezbate împreună cu musafirii emisiunii, dar și pentru a-și însuși “cadourile” puse la bătaie de către realizatori.

În ediția de joi, 03 martie, Ovidiu Lipan îi va avea ca interlocutori pe George Stanca – poet, publicist, reporter, dar și promotor constant al muzicii rock și pop în România, încă de pe vremea cenaclului Flacăra al cărui membru fondator a fost – și pe Stelu Enache, interpret și promotor al muzicii aromâne.

“Oriunde vă veți afla, intrați în hora mea!” ne îndeamnă Țăndărică și bine ar fi să îl ascultăm.
Pagina Facebook a emisiunii.

Share This