Pregătindu-se pentru lansarea celui de-al optulea album din cariera trupei, Ordinul Negru anunță noua componență. Iată ce au avut de spus componenții trupei Black Metal timișorene:

“Au fost doi ani de muncă intensă la noul nostru album Faustian Nights. Colegul și prietenul nostru, S, nu a avut posibilitatea de a se implica în acest proces atât cât ne-am fi dorit cu toții, pentru că Ordinul Negru a evoluat în ultima perioada dintr-un proiect într-o trupă în adevăratul sens al cuvântului, iar distanța dintre orașele noastre a fost un factor important în ceea ce privește prezența la repetiții, înregistrări și în alte proiecte în care ne-am implicat.
S va fi în continuare invitatul nostru în concerte live live de fiecare dată când vom avea ocazia. Deasemenea ținem să îi mulțumim pentru înregistrarea unor părți de voci pe o piesă de pe noul album, așa că suntem siguri că și în viitor va rămâne implicat în activitatea trupei Ordinul Negru.”

 

Noua componență este:
Fulmineos – guitars, vocals
Urmuz – guitars, vocals
Orthros – bass
Putrid – drums and percussions

Albumul anterior al trupei, Sorcery of Darkness, a fost lansat la sfârșitul anului 2015 în colaborare cu Loud Rage Music și a primit aprecieri extrem de pozitive atât din partea fanilor genului cât și a presei de specialitate. Sorcery of Darkness este în continuare disponibil aici:

– varianta CD: http://shop.loudragemusic.com/ordinul-negru-sorcery-of-darkness
– varianta digitală: http://shop.loudragemusic.com/ordinul-negru-sorcery-of-darkness

Share This