Black Metalistii timișoreni Ordinul Negru anunță primele detalii despre următorul album de studio, “Faustian Nights”, un material de 8 piese preconizat a fi lansat în această vară în colaborare cu Loud Rage Music.

Publicăm o primă impresie legată de artworkul pe care îl concepem pentru noul album împreună, ca de fiecare dată, cu Alexandru Das. Titlul noului material va fi “Faustian Nights” și va fi centrat în jurul conceptului cărților de tarot, a oracolelor din antichitate și însemnătatea lor, a lucrurilor magice și ascunse; totodată va conține trimiteri la diverse arhetipuri precum Faust, Nero, Sfântul Augustin din Hippo și ritualuri legate de cultul lui Dionysus, Hecate sau Misterele din Eleusis. Nu avem încă stabilită o dată de lansare, dar planul este ca materialul să fie finalizat până la începutul verii.

Precedentul album de studio Ordinul Negru intitulat “Sorcery of Darkness” a fost lansat la finele anului 2015 via Loud Rage Music și s-a bucurat de reacții entuziasmante din partea fanilor genului dar și a presei de specialitate atât din țară cât și din străinătate. “Sorcery of Darkness” este încă disponibil aici:

– CD: http://shop.loudragemusic.com/ordinul-negru-sorcery-of-darkness
– digital: https://loudragemusic.bandcamp.com/album/ordinul-negru-sorcery-of-darkness

Contacte:

Ordinul Negru
www.facebook.com/ordinulnegru

Loud Rage Music
www.loudragemusic.com
loudragemusic.bandcamp.com

Share This