Grupul canadian O.N.E. live în București sâmbătă 18 martie 2017 ora 21 la Club The Hub (Baratiei, Nr. 31)

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1347001698656608/

ORGANIC NOISE EXPERIMENTO.N.E. – power trio
stil progressive/ blues/ rock
Membri:
– Marius Luca – vox, bass, 12 corzi, bariton
– Louis Doré – percuţie, vox
– Angelo Zarra – chitarā

Marius povestește:

Organic Noise ExperimentO.N.E. a fost “oficial” înfiinţat în luna august 2013 – acest power trio a existat din 2011 sub numele de Broken Rule. (Shawn Haines, ghitaristul iniţial, şi cu mine am fost împreună în Broken Rule din 1991 timp în care am lansat independent cîteva albume care au ajuns în fruntea clasamentelor locale, şi am participat la peste 25 de lungi turnee transamericane). Odată cu integrarea lui Louis, s-a schimbat nu numai numele, dar şi orientarea muzicală a grupului. Am decis să preluăm “moştenirea” muzicală a grupurilor Compact, Metropol şi Metrock, cu care Marius a făcut înregistrări şi turnee înainte de mutarea în Canada. Rezultatul a fost “Niciodată la vreme”, un album în limba română şi “Simple Songs” un album în limba engleză. Un al treilea album, “Nemuritor”, tot în limba română, urmat de al patrulea album, de data aceasta în limba maghiarā, “Gyertek velünk!” au fost lansate şi promovate cu un turneu în toamna anului 2016. Ultimul album din aceastā trilogie, intitulat “Averea palmelor”, tot în limba română, împreună cu un DVD, ”O.N.E. Official Bootleg”, vor fi lansate şi promovate în cadrul unui turneu ce se va desfāşura în primăvara anului 2017. De asemenea, notabilā este prezenţa ghitaristului Angelo Zarra, care, din vara anului 2016 l-a înlocuit pe Shawn Haines.

Piese de pe aceste albume vor fi interpretate în cadrul prezentului concert. Sperăm să va producă aceeaşi paleta de senzaţii şi plăcere pe care o simţim noi, realizîndu-le. Nu vom avea niciodată a doua şansă de a face o bună primă impresie.

Piesele ar trebui să aibă o rezonanţă şi cu cei mai tineri, pentru că au fost compuse de tineri, iar cei din generaţia noastră, tineri la suflet cel puţin, se vor regăsi din motive evidente. Pentru trupa O.N.E. acest concert este o prezentare introductivă. Pentru mine, o reîntoarcere la surse, o ocazie unică de a mă reconecta cu vechi prieteni, de a regăsi noi prieteni, pe care nu ştiam că-i am, şi un mod de a vă prezenta ceea ce O.N.E. se vrea: un power trio.

ORGANIC, ZGOMOTOS şi EXPERIMENTAL. Dar… să dăm cuvîntul muzicii! Mulţumim anticipat pentru participare! Să ne vedem sănătoşi şi numeroşi! Rock O.N.E.!!!

Share This