Veșnic-tânărul Ovidiu Lipan Țăndărică aniversează 50 de ani de carieră artistică printr-un spectacol extraordinar alături de prieteni. Pe 04 martie, începând cu orele 20.00, Berăria H va găzdui un concert balcanic exploziv, plin de viață, sentimente și veselie, conceput pentru a încânta, fermeca și magnetiza.

Pentru Ovidiu Lipan Țăndărică colaborare este sinonim cu prietenie. O asemenea prietenie puternică debutează în anul 1999 alături de Fanfara 10 Prăjini, condusă excepțional de talentatul muzician Costică Panțîru. Împreună au exploatat, în compoziții proprii și originale, melodii tradiționale românești, dar și est-europene. Zece ani mai târziu, Ovidiu Lipan Țăndărică o întâlnește pe artista Rona Hartner, cei doi cântând pentru prima dată la Paris Jazz Festival. Elementul balcanic este susținut de prestația profesionistă a Grupului Balcano.

Repertoriul variază de la piesele originale ale artistului Ovidiu Lipan Țăndărică“Tango Toledo”, “Balerina”, “Ave Maria”, “Margareta” – până la muzici tradiționale românești foarte cunoscute și îndrăgite: “Sârba lui Jenică”, “Hora Moldovenească”, “Sârba de la Cozmești”, “Ciocârlia”, completat cu piese din repertoriul aromânesc.

TANDARICA-50-marOvidiu Lipan Țăndărică & invitații înseamnă:

Ovidiu Lipan Țăndărică – tobe, darboca
Rona Hartner – voce
Stelu Enache – voce
Grupul Balcano (orgă, chitară, bas, tobe)
Panțîru Brass (parte din Fanfara 10 Prăjini)

Berăria H își așteaptă publicul de la orele 20:00 ‘cu masa pusă’, iar de la 22:45, cu spectacolul pe scenă.

Facebook event.

Rezervări:   Online: http://bit.ly/1R87f1O    Mail: vreau@berariah.ro   Tel: 0725 345 345
Pret bilet: 25 LEI – Cat. C / 40 LEI – Cat. B / 60 LEI – Cat. A (harta categorii: http://bit.ly/1OJoenW )

Biletele pot fi achiziţionate și din reţelele www.iabilet.ro, www.myticket.ro sau la intrarea în club, în seara evenimentului.

Parteneri media: 1Music Channel, Getlokal, orasulm.eu, Bestmusic, urban.ro, Maximum Rock Magazine, Infomusic, Definite Rock, iConcert.ro, 24 FUN, Vision Media Plus.

Share This