Joi, 2 februarie 2017, orele 21:00, vă invităm la lansarea albumului “Beyond The Hills” al formaţiei Palma Hills în Timişoara, în Club Manufactura (Splaiul T.Vladimirescu Nr.9).

Facebook event: https://www.facebook.com/events/236348290148585/
Support act: 10 lei

Palma Hills este o trupă de rock’n’roll care a fost fondată în anul 2012, în Odorheiu-Secuiesc. Formația cu sediul la Cluj-Napoca are patru membrii: Butu Arnold (vocalist, compozitor, chitară), Lukacsi Elod (chitară), Siklodi Bator (bas), Laszló Peter (tobe). În cea mai mare parte era influențată de genurile Indie, Blues Rock, Garage și de către mentalitatea anilor 60-70.

Prima perioadă s-a petrecut prin experimentare și căutarea drumului, anul 2014 era care a adus primele realizări în istoria formației, dintre care cel mai semnificativ este concertul la Sziget 2014 (Youropen Program, Europe Stage). De asemenea în acest an au lansat primul EP al lor, numit “Private Section”.

2015 a însemnat o perioadă nouă de succes pentru trupa, care era numită Face Today în vremea respectivă.
În primăvară au început sezonul cu un scurt turneu, care a traversat mai multe țări din Europa Centrală (Ungaria, România și Austria), a fost primul turneu în viața trupei. A fost urmat de lansarea celui de al doilea EP cu titlul “We’re On The Way, There’s No Worry”, și de o vară plină de evenimente.
Au susținut concerte la numeroase festivaluri din România și Ungaria, cele mai semnificative dintre acestea au fost Electric Castle Festival, TIFF (Transilvania International Film Festival), Untold (We are rocking the city), Zilele Prieteniei Bergenbier (Cluj Napoca și Brașov). La sfârșitul anului au participat și la finala națională GBOB România 2015.

La scurt timp după asta au decis să schimbe numele trupei în Palma Hills. Formula și genul musical al formației au rămas neschimbate, dar conceptul nou era necesar pentru dezvoltarea formației.
Pe parcursul primei jumătăți a anului 2016, au susținut mai multe concerte la A38 din Budapesta. Cele mai importante concerte de vară au fost la BelFeszt, Sziget Festival și Focus Festival.

În ianuarie, 2017 va fi lansat primul album al trupei Palma Hills.
Pentru mai multe detalii:
Facebook: https://www.facebook.com/palmahills
YouTube: https://www.youtube.com/user/facetodayofficial

Share This