Sergiu Corbu Boldor, inițiatorul și liderul Proiectului Muzical CORBU anunță lansarea piesei „Colții unui Demon”, pe platformele online. Piesa face parte din EP-ul omonim, care aduce ca noutate relația dintre muzică și literatura science fiction.

Ep-ul „Colții unui Demon” va cuprinde piesele: „Colții unui Demon”, „Cântecul pietrei” și „Bivolița”, toate inspirate din trilogia „Haiganu”.

Întâlnirea dintre muzică și literatura SF: CORBU și HAIGANU

Povestea piesei „Colții unui Demon” este inspirată din romanul „Haiganu. Fluviul șoaptelor”, scris de Marian Coman, un roman aflat la granița dintre fantasy și horror, a întâlnirii dintre un zeu decăzut și un copil cu puteri miraculoase.

Sergiu Corbu Boldor nu se află la prima colaborare cu scriitorul Marian Coman. Prima lor întâlnire a avut loc în anul 2013 când trupa de punk acustic folkloric medieval AD HOC, inițiată și coordonată de Sergiu Corbu Boldor, a lansat primul lor album – „Dezmăț, Licori si Muzici Medievale” în numarul 7 al revistei „Harap Alb continuă…”, revistă al cărui scenariu era scris de Marian Coman.

Piesa „Colții unui Demon” poate fi ascultată pe soundcloud aici:

 

Sergiu Corbu Boldor: vioară, voce
Florin Chirilă: chitară acustică, chitară bass
Valerio Di Natale: chitară clasică

Muzica: Sergiu Corbu Boldor
Versuri: adaptate după trilogia „Haiganu”, de Marian Coman
Artwork: Marian Coman
Mix & master:
Marius Pop / Rootz Music Studio
www.facebook.com/rootzsoundstudio

Înger păzitor:
Luiza Matilda Mitu

Producție:
Proiectul CORBU: www.panacorbului.ro

Activitatea muzicală a Proiectului CORBU poate fi urmărită pe platformele online:

Deezer: https://bit.ly/3aXewB0
Spotify: https://spoti.fi/3f1zmm4
Google Play: https://bit.ly/3d5nMV9
iTunes/Apple Music: https://apple.co/2Sr6Y31
YouTube: https://bit.ly/2xocUCD
Soudcloud: https://bit.ly/2yfwHVe

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Sergiu CORBU Boldor este inițiatorul și coordonatorul Proiectului Muzical CORBU. Este cunoscut în lumea muzicală pentru formația de punk acustic folcloric medieval AD HOC. A urcat pe scenele naționale și internaționale, performând la vioară, împreună și alături de nume ca: Phoenix, Celelalte Cuvinte, Partizan, Dirty Shirt, Hara, farfarello, Haggard, Gabriela Cilmi, Macy Gray, Guano Apes. A absolvit Universitatea din Oradea cu specializare în pedagogie muzicală și interpretare vioară. Instrumentul său principal este vioara, iar ca instrumente secundare: chitară, mandolină, fluier, caval, drâmbă.

Marian Coman este un prozator, editor, jurnalist și scenarist de benzi desenate român. Este laureatul mai multor premii naționale dedicate literaturii F&SF și al unui premiu al Convenției Europene de Science-Fiction. A scris volumele Nopți albe, zile negreTestamentul de ciocolatăTeoria flegmei. Apel la mitocănieFingers and other fantastic storiesHaiganu. Fluviul Șoaptelor, Haiganu. Furia Oarbă și Omulețul din perete și alte povestiri fantastice, iar textele sale au fost incluse în numeroase antologii. A fost scenaristul revistelor de benzi desenate Harap Alb continuă (HAC!) și Tinerețe fără bătrânețe (TFB). A fost redactor-șef al cotidianului Obiectiv – Vocea Brăilei și al revistei Nautilus, publicație electronică de science-fiction, fantasy și horror a editurii Nemira. În prezent, este redactor-șef al Armada, imprint dedicat literaturii SF, Fantasy și Thriller al Grupului editorial Nemira.

Marius Pop activează în domeniul producției de peste 8 ani de zile. Face parte din echipa de producători ai HaHaHa Production. Este cunoscut pentru măiestria cu care mânuiește chitara, fiind considerat unul dintre cei mai buni chitariști români. Output-ul lui este de referință pentru scena de fusion-jazz și progressive rock din România. În țară este cunoscut mai mult pentru activitatea din trupa lui Smiley, însă pe lângă propriile materiale discografice, a apărut și pe albumele unor toboșari renumiți în scena europeană, precum Dali Mraz sau Oliver Zisko.

Colaborarea cu Proiectul Muzical CORBU s-a realizat prin intermediul Rootz Music Studio.

 

Share This