Clipul de debut paper magik intră de luni la H!T Music Channel

H!T Music Channel va difuza ÎN PREMIERĂ videoclipul de debut paper magik, „Victory is Mine”, LUNI 3 APRILIE de la ora 11.00.

Foto: Calin Ilea | www.calinilea.com

Sinopsis: Iubirea și ura sunt antagonice și se completează reciproc totodată. Iar dansul este unul dintre „gesturile reflexe” care evidențiază cel mai bine trăirile interioare pe care le experimentează cei doi îndrăgostiți. „Victory is Mine” spune povestea unei aventuri universale și atemporale prin care trece orice om care iubește răvășitor și suferă cel puțin la fel de mult. De data aceasta, prin intermediul versurilor și a muzicii. „Victory is Mine” a fost compusă pentru a-i arăta celui care suferă că iubirea reprezintă, în primul și în primul rând, o victorie. O victorie în fața urii, a indiferenței, a dezamăgirii. O victorie a sinelui.

Muzică și versuri: paper magik
Producție: Ronella Sezonov/Inversee (inversee.com)
Regie: Alexandra Nicu
Scenografie: Andreea Tecla
Protagoniști/dansatori: Ciprian Constantin și Andreea Manole; paper magik (Dragoș Stama, Andrei Constantinescu, Cosmin Țîmboc)
Make-up: Andra Maria (facebook.com/andramariamakeupartistcolor/?pnref=lhc)
Local: unteatru (unteatru.ro)

paper magik stă sub umbrela origami rock, o declinare, în stil propriu, a artei japoneze, prin care fiecare piesă primește câte un caracter personal; este o paletă de stiluri muzicale, o extensie a laturii artistice; este mai mult decât un stil muzical, decât un nume, decât o umbrelă sub care trei oameni vor să facă muzică și să exprime diferite idei și trăiri.

paper magik are trei silabe: Dragoș, Flamă și Cosmin.

paper magik în social media:
Facebook: facebook.com/papermagikofficial/
Instagram: @papermagikofficial
SoundCloud: soundcloud.com/papermagik
YouTube: youtube.com/channel/UCfGA5RB9QYrfwh8akORkxGQ
Vimeo: vimeo.com/210232631
Website: http://papermagik.com/

Campioana Global Battle of Bands România, paper magik, va fi promovată la nivel național prin premiul acordat de H!T Music Channel la Finala GBOB România 2016.

Videoclipul „Victory is Mine” (o poveste emoționantă transpusă prin intermediul dansului) va fi difuzat în premieră la H!T Music Channel LUNI 3 APRILIE, de la ora 11.00.

GBOB România face valuri: Compilația Rock pe pâine, vol. 3

Volumul III Rock pe pâine reunește 5 formații de rock psihedelic/stoner din România și Republica Moldova: semifinalista GBOB Banat 2015, The Different Class (Timișoara/Cluj-Napoca); Locul 3, GBOB România 2016: The Wax Road (Ungheni); formația fotografului GBOB România: Wooldozer (București) și Vicecampioana GBOB România 2016, Riot Monk (Baia Mare) au fost 4 din cele cinci proiecte muzicale alese pentru această compilație.

Albumul conține 10 piese, câte 2 de la fiecare trupă și poate fi descărcat, cu opțiunea name your price, deci inclusiv gratuit, exclusiv prin platforma Bandcamp, în format MP3, WAV sau FLAC: https://rockpepaine.bandcamp.com/album/volumul-iii

Coperta a fost realizată de Andrei Gorgos, de masterizare s-a ocupat Ervin Usein (ambii sunt componenți ai formației Wooldozer), iar proiectul a fost coordonat de Robert Csongradi (Rock pe pâine).

Rock pe pâine este un proiect independent, fondat în 2013, prin intermediul căruia se propagă unde triate din peisajul rock românesc; interstelar și interdimensional – în special rock psihedelic, indie, stoner și post-rock.

Site: http://bit.ly/2lol7ir

LUNA AMARĂ lansează DVD-ul „Live la Conti”


vineri 31 martie la IAȘI în Underground Pub
(bilet: 30 lei RO / ora 21)
sâmbătă 1 aprilie la CHIȘINĂU în City Club (bilet: 100 lei MD / ora 17)

Special guest la IAȘI și CHIȘINĂU:
white walls (progressive metal, Constanța)

Special guests la CHIȘINĂU:
White Walls (progressive metal, Constanța)
The Cursed Strain (groove metal, Chișinău)
Spectrum (alternative rock, Chișinău)

Filmat la sfârșitul anului 2013 în clădirea fostului Hotel Continental din Cluj, clădire-simbol a orașului, concertul reunește piese din toată cariera trupei și este o mărturie a energiei și a sentimentelor pe care Luna Amară reușesc să le dezlănțuie pe scenă, în fața publicului. În plus, pe lângă concertul integral (peste două ore de material), DVD-ul mai conține și un documentar despre istoria de 17 ani a formației, văzută atât prin ochii membrilor săi cât și prin cei ai altor oameni importanți pentru Luna Amară, inclusiv colegi muzicieni din alte formații.

REVISTA PRESEI

27.IAN.2017. Definite Rock – http://definite.ro/gbob-romania-la-radio-si-tv-in-30-31-ianuarie-2017/
8.FEB.2017. Metalhead – http://www.metalhead.ro/stiri/hteththemeth_participa_la_eurovision_cu_piesa_my_fantasy_empire-aid-137712-l-1
8.FEB.2017. Definite Rock – http://definite.ro/hteththemeth-la-eurovision-song-contest-2017/
1.FEB.2017. Arta Sunetelor – http://www.artasunetelor.ro/News.html
8.FEB.2017. The Intermission – http://theintermission.ro/hteththemeth-la-eurovision-song-contest-2017/
10.FEB.2017. Radio Transilvania – Promovare Hteththemeth, campioana GBOB Romania 2015
6.MAR.2017. Definite Rock – http://definite.ro/asociatia-sunetul-muzicii-colaboreaza-cu-paper-magik-si-invader/
7.MAR.2017. The Intermission – theintermission.ro/asociatia-sunetul-muzicii-colaboreaza-cu-paper-magik-si-invader/

Share This