După o perioadă de absență, ParadigmA revine în atenția publicului cu un videoclip pentru piesa “Pierduți în întuneric”, primul extras de pe noul album ce va fi lansat la sfârșitul anului 2019.

Videoclipul prezintă membrii trupei într-o barcă traversând un râu, spre inima unei păduri unde pare a fi un cimitir de eroi părăsit. În paralel este prezentat un personaj care sapă o groapă într-o pădure. Toată acțiunea e înconjurată de suspans, cu o desfășurare a întâmplărilor care te țin cu sufletul la gură până la final.

“Pierduți în întuneric” are un mesaj puternic, prezentând dezamăgirea și singurătatea pe care o resimte o persoană atunci când nimeni nu o mai apreciază și nu mai are nici un motiv pentru care să trăiască.

O altă latură interpretativă poate face din piesa “Pierduți în întuneric” o cauză ce ne privește pe noi ca locuitori ai acestui ținut, și anume aceea de a ne trezi din somnul, deja prea lung, și de a vedea că suntem încă rătăciți în propria noastră țară, soluția fiind de fapt în fiecare dintre noi și anume, să nu lăsăm să se facă întuneric în noi și în jurul nostru.

ParadigmA este o formație de rock alternativ, din Transilvania, fondată în anul 2004, activă în prezent, a cărei componență îi cuprinde pe:

Dorin Dancu – voce și chitară
Nick Muntean – bass
Cosmin Simu – tobe
Andrei Oltean – keyboard și synthetizer.

Trupa are la activ un album “Stai aproape” lansat în anul 2011, iar până la sfârșitul anului își propune să lanseze cel de-al doilea album.

Share This