Ce poate fi mai frumos şi mai înălţător decât zâmbetele de pe chipurile copiilor în prag de sărbătoare? Anul acesta, la iniţiativa grupului Moshocicliştii, s-a conturat acest eveniment, destinat strângerii de fonduri pentru copiii mai puţin norocoşi.

Intrarea la eveniment se face pe bază de donaţie. Donaţiile pot consta în: rechizite, haine, încălţăminte, jucării, dulciuri, alimente neperisabile.

Pe scena Q vor păşi Semne, Zaibăr şi Trooper. Gazda evenimentului va fi Cristian Hrubaru.

Trupa Semne:
Trupa de rock alternativ Semne s-a format în anul 2007, la iniţiativa vocalului Tapinarii, Adrian Tănase. De-a lungul anilor, trupa a trecut prin mai multe schimbări de componenţă. În prezent Semne înseamnă:
Adrian Tanase – voce
Mihai Razna Caluseriu – chitară
Sorin Mihai Popa – chitară
Ionut Ramon Ivana- bass
Marius Cretu – tobe

Trupa Zaibăr
Cum auzi primele acorduri ştii clar că vei dansa. Muzica lor te provoacă la distracţie şi te poate scoate şi din cea mai mohorâtă stare. Dinamismul lor este extraordinar.
Zaibăr înseamnă:
Ştefan Craciunescu – chitară, voce
Bogdan Sandu – chitară
Valentina Cotofana – vioară
Razvan Staicut – tobe
Adi Comorasu – bas

Trooper
Formația care mai târziu va lua numele de Trooper, a fost înființată pe 25 octombrie 1995, de frații Alin și Aurelian Dincă împreună cu Ionuț “Oscar” Rădulescu. Din 1995 până în prezent, Trooper a adunat în palmaresul său 8: albume de studio, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley şi a urcat pe scenă alături de Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP.
Pe 5 Noiembrie 2016, Quantic a găzduit lansarea celui de-al optulea album Trooper, „În ziua a opta”.
Componenţă actuală:
Laurenţiu Popa – chitară, voce
Ionuţ Covalciuc – tobe şi percuţie
Alin Dincă – voce
Aurelian Dincă – chitară, clape, voce
Ionuţ Rădulescu – bass, voce
Cristian Oftez – chitară

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/321163405031494/?active_tab=discussion

Share This