Abia întorși de curând dintr-un turneu european, iată că DIRTY SHIRT se pregătește deja pentru un nou concert, de data aceasta alături de Ansamblul Folcloric Național Transilvania, pentru lansarea albumului live „Dirty Shirt & Ansamblul Transilvania – FolkCore DeTour” via Apathia Records.

Lansarea oficială va avea loc în data de 31 martie în clubul Quantic din București în cadrul evenimentului FolkCore Reloaded.

Event: FolkCore Reloaded / Dirty Shirt & Ansamblul Transilvania + guests

Iar dacă anul trecut, cam pe aceeași vreme, ați fost măcar la unul dintre concertele turneului FolkCore DeTour, atunci știți cu siguranță că acest concert nu va fi deloc unul ca toate celelalte, iar atmosfera va fi una de-a dreptul specială.

Și pentru ca seara să fie cât mai completă, E-AN-NA și AN THEOS vor fi trupele care vor mai urca pe scenă alături de aceștia, astfel că seara va fi una destul de spectaculoasă pentru cei care îndrăgesc aceste genuri muzicale.

Biletele pot fi găsite online pe http://www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
40 lei – Pre-sale (100 bilete)
50 lei – Normal Ticket
60 lei – Acces (În ziua concertului la intrare)

Biletele cumpărate pe www.AmBilet.ro se plătesc cu cardul, iar biletul este livrat pe adresa de email personală, acesta putând fi prezentat la intrare direct salvat pe telefon.

În seara evenimentului, la intrare vor putea fi găsite bilete în format fizic. În cazul în care participantul își dorește să preschimbe biletul online cu unul fizic pentru a-l avea ca amintire, acest lucru este posibil.

În cadrul evenimentului vor putea fi achiziționate DVD-ul și albumul live FolkCore DeTour în format fizic, dar și multe alte produse atât ale formației Dirty Shirt, cât și a celorlalte trupe invitate.

Și dacă nu sunteți convinși însă să veniți, priviți mai jos DVD-ul concertului de la Arenele Romane de anul trecut.

Share This