În data de 28 Mai 2015 avea loc prima ediţie Q Fest. De atunci, Quantic-ul este locul de întâlnire al iubitorilor de muzică rock şi al distracţiei.
Cei care au deschis seria concertelor Quantic au fost cei de la Gen Urban.

După 3 ani de zile am ajuns la concertul cu numărul 1000. Iar pentru a celebra , ne-am gândit ca prima trupă care a fost pe scena Q să fie și a 1000-a. Așadar, rescriem istoria și ne vedem pe 8 Martie în Quantic!

Și pentru că vrem ca acest eveniment să fie o mare petrecere, intrarea este liberă și promitem că ne întâlnim la bar pentru shot-uri și bere pentru că vom avea multe oferte! După concertul live cu trupa Gen Urban, Mircea ne va asigura muzica bună la after-party .

Dând timpul înapoi şi uitându-ne în spate la evenimentele trecute, vrem să mulţumim tuturor partenerilor, organizatorilor si fotografilor, care ne-au fost alături în toată această perioadă, dar şi vouă, celor care aţi fost prezenţi la evenimente, pe vreme bună sau rea, pentru că ați făcut ca familia Quantic să fie din ce în ce mai mare și să crească alături și aproape de voi!

Le mulţumim: Free RidersMETALHEADCavalleria EventsMaximum Rock RomaniaHC ROFinal Step ProductionsPsychedeliciousBestMusic,iaBilet.roBrigada de VoluntariEventim.roThe IntermissionEventbook,RockonOverground MusicAmBilet SpectacoleDefinite RockIQool,Contemporary EstablishmentRock FMRadio GuerillaTANANANAGreen Sound TeamUn site de muzicaBogdan MunteanutheJamMetalfan Romanian, Dark Side Entertainment#FundatiaPentruTineretaMunicipiuluiBucurestiRoEvents.roMidnight BurstConcerte AziTeatrul InDArtPhoenix EntertainmentAsociația fotografilor de concerte – #find_usArhiva meaDin ÎntunerecMetalScene.roVZR GraphicsMetalforce și sutelor de trupe care au cântat în Quantic!

Link eveniment: http://bit.ly/2oWcRFM

Share This