În 16 martie 2019 începând cu ora 20.00, PERSONA urca pe scena din Capcana (ex Daos) într-un super concert LIVE.

 

PERSONA se caracterizeaza ca fiind un peisaj urban de sunete și sentimente mixte, energie pură și vibrație pozitivă, linii de bas sofisticate și tobe explozive sau calde, nostalgie dar și optimism, rock-n-roll rafinat.

Albumul lor Suburbia Afterlife din 2010 combina stilul pop cu rock-n-roll și funk, fiind o colecție specială de melodii, fiecare cu propria sa poveste și identitate. Muzica lor a fost primita atât de bine încât au fost invitati la cele mai importante festivaluri romanesti: Stufstock, B’estfest, Peninsula, UnderLondon, Revolution Festival, unde au împartit scena cu nume mari din muzica internațională precum dEUS, The Charlatans, The Ting Tings, Tricky, Santana, Parov Stelar, DubFX, Robots in Disguise, Trash Fashion, The Swan Bride (SK) sau Amber Smith (HU). În străinătate, PERSONA a cantat de două ori la faimosul Club “A38” din Budapesta și în Germania la Festivalul Firefield din Brunswick, Gelnhausen și Berlin.

Dupa o pauza de 3 ani de la scena muzicala, in 2018 PERSONA s-a intors cu un spectacol exclusivist pentru “Revolution Festival” Timisoara, impreuna cu lansarea unui nou single 100 Lies. Planurile trupei pentru 2019 includ noi melodii și lansarea unui nou album muzical.

Intrare concert: 20 lei

Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-persona-in-club-capcana-40343/

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/294991034525231/

Share This