Celebrul grup francez de dark/synthpop Perturbator va concerta (în formulă de live band) în premieră în România, în data de 19 Octombrie 2019. Francezii sunt unul dintre cele mai importante nume ale scenei dark synth, avându-i drept influență majoră pe Vangelis, John Carpenter, Tears for Fears, Alan Howarth și New Order.

Pentru acest concert, bilețele pot fi achiziționate de AICI, dar în măsura posibilităților acestea vor putea fi cumpărate și de la intrare. la prețul unic de 50 de lei.

Perturbator este numele de scenă al francezului James Kent. În vârstă de 26 de ani, acesta a fost chitarist în mai multe trupe de black metal. Prezențele “live” ale acestuia, în speial în formulă de live band, sunt pe cât de rare, pe atât de spectaculoase pentru scene indoor. Perturbator are la activ 4 albume de studio, 7 EP-uri, 2 compilații, 6 single-uri și 3 videoclipuri.

The Algorithm, aka Remi Gallego, este un proiect muzical care aduce în lumina unor numeroase subgenuri metal, elemente techno și synthwave,

Share This