Legendarul chitarist al trupei Motörhead, Phil Campbell, va susține un concert la București, în data de 3 septembrie 2018, pe scena clubului Quantic. Artistul își va delecta fanii cu proiectul solo “Phil Campbell and the Bastard Sons”, iar în playlist se vor regăsi și piese-tribut Motörhead. Biletele pot fi achiziționate la prețul promoțional de 50 de lei până pe 1 februarie 2018, apoi la 70 de lei de pe iabilet.ro. La intrare, prețul biletelor va fi de 90 de lei.

Cu un nume extrem de sugestiv, “Phil Campbell and the Bastard Sons” este un grup compus din Phil Campbell, cei trei fii ai săi, Todd, Dane și Tyla, și vocalistul Neil Starr. Albumul de debut urmează să fie lansat la începutul lui 2018, via Nuclear Blast Records, și va fi intitulat “The Age Of Absurdity”.

Dupa un 2017 încărcat pentru trupă, cu numeroase show-uri în jurul lumii – inclusiv în deschidere la Guns ‘n’ Roses, Airbourne, Hawkwind și Rob Zombie, plus concerte în cadrul Hellfest, Sweden Rock, Download Madrid, Tons of Rock și multe alte fest-uri – Phil Campbell “and the Bastard Sons” se pregătesc pentru un turneu de promovare a albumului. Show-urile live sunt o adevărată sărbătoare Rock’N’Roll, având în vedere că, alături de materialul propriu, în repertoriul trupei se regăsesc mai multe piese clasice Motörhead și, ocazional, cover-uri Black Sabbath, ZZ Top sau David Bowie! Pe scurt, concertul “Phil Campbell and the Bastard Sons” din Quantic trebuie bifat de orice fan Motörhead.

Phil Campbell a început să cânte la chitară la vârsta de 10 ani inspirat de idolii săi, printre care îi amintește pe Jimi Hendrix, Tony Iommi, Jimmy Page, Jan Akkerman sau Michael Schenker. În 1984, după ce Brian Robertson a părăsit Motörhead, Lemmy a organizat o serie de audiții pentru a găsi un nou chitarist. La final, iconicul bassist voia să aleagă între Michael “Würzel” Burston și Phil Campbell, dar după ce i-a auzit cântând împreună, s-a decis să-i angajeze pe amândoi. Würzel a părăsit trupa în 1995, dar Phil a rămas alături de Kilmister și Motörhead, lansând nu mai puțin de 16 albume până la moartea lui Lemmy, în 2015, eveniment care a consemnat și desființarea trupei.

Site official: www.philcampbell.net

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Share This