Emblematica formație PHOENIX va susține un concert special la Arenele Romane din capitală, duminică 15 decembrie 2019. În cadrul acestui eveniment Nicu Covaci și compania va cânta alături de câțiva invitați speciali.

Prima formație confirmată a fost Riot Monk din Baia Mare, iar celelalte două sunt White Coast Rebels și Latvian Blues Band.

Biletele se pot achiziționa exclusiv de pe AmBilet.ro.

White Coast Rebels este o trupă rock/metal anglo-spaniolă care trăiește în asa-numitul “Oras al Pacatelor” din Europa – BENIDORM! Acest lucru le-a câștigat fani din toată Europa, dacă nu chiar din lume, deoarece multi rockeri din toata lumea ii văd în concediile lor.

Fiind originari din Londra, îi ajută de asemenea, să poată canta in Marea Britanie, precum și Europa de Nord și de Est cu ușurință, fiind foarte prezenti în ultimii ani pe scenele de acolo.

În ultimii ani au fost vazuti in turnee și concerte alaturi de legende precum Paul Di Anno (Original IronMaiden), Enuff Z’nuff, Blaze Bayley (ex-vocalistul Iron Maiden), Baron Rojo, Bonafide, Eric Martin (Mr Big / Aventasia) și Phil Lewis (LA Guns), Nazareth & GUN, dar și numeroase apariții TV și radio. In tot acest timp trupa a lansat EP-ul “No Cliché Left Behind” și albumul lor de debut „Hangin’ with the Bad Boys”.
In 2019 White Coast Rebels tocmai a terminat să filmeze un nou videoclip pentru “I Just Wanna Rock n Roll”, care va fi lansat undeva în jurul lunii noiembrie 2019 pentru a coincide cu lansarea unui nou CD EP.

Latvian Blues Band a devenit cunoscuta apărând in Riga, la Bite Blues Club, împreună cu peste 200 de artiști de blues din Statele Unite și din lume.

La începutul anului 2000, legenda canadiană de blues Johnny V. a înregistrat un album în Riga, iar această experiență a deschis drumul către participarea la o serie de festivaluri (festivalul International BluesFest Windsor și Londra, târgul South Country din Macleod), precum și multe concerte de club din Canada. LBB a apărut la festivalul Century of Blues din Zagreb, Croația (2004), precum și la festivalurile Euro Jazz 2004 din Atena, Grecia. O onoare deosebită a fost invitația de a apărea la Chicago Blues Festival în 2005 ca fiind prima trupă de blues europeană care a apărut vreodată la acel festival din istorie. Anul 2008 ii gaseste pe cei de la LBB cantand intr-un turneu de cluburi de blues din Chicago.

Share This