PistolcuCapse-11iunieDupă 10 ani de cutreierat țara în lung și-n lat, după un album lansat în 2008 și o aventură acustică finalizată cu un alt album – “Unplugged 2012” – formația Pistol cu Capse pregătește lansarea noului album “După zece”.

Deși a avut ca punct de plecare punk-rockul, cu ceva influențe ska, stilul formației a început, încet, încet, să se apropie de reggae-rock. Pe noul album se pot auzi ritmuri calde, demne de Long Beach, California, dar și mai agitate, cu respect pentru pop-punk.

O noutate demnă de remarcat constă în îmbogățirea sound-ului formației cu instrumente electronice (synth-uri, orgă hammond, rhodes piano și altele).

Una peste alta, noul album Pistol cu Capse conține 10 piese, are un sound acordat la 2015, și încearcă să alunge fantomele anilor ’80-’90, care încă bântuie rockul românesc.

Lansarea va avea loc joi, pe data de 11 iunie 2015, în Clubul Control (Str. Constantin Mille Nr.4, București), după ora zece, și nu va fi lipsită de invitați speciali și alte surprize, sperăm, plăcute.

Mai multe detalii pe pagina de facebook a trupei iar pagina evenimentului o găsiți aici.

Share This