Un nou set de confirmari pentru cea de-a treia editie SoundArt Festival din Quantic Club din perioada 8-10 Martie: Planet of Zeus, Viper Soup Complex si Purple Caravan se alatura celor de la Riverside, Sunnata, Weedpecker si Perihelion. Mai multe trupa vor fi anuntate in curand.

Abonamentele si biletele pot fi achizitionate de pe iabilet.ro.

Pentru mai multe informatii si surprise, organizatorii va asteapta pe pagina evenimentului de pe facebook:
https://www.facebook.com/events/1384609415002533/

Planet of Zeus – southern/stoner metal, Grecia
https://www.youtube.com/watch?v=CfGvtZoDkBk

Planet of Zeus pot fi considerati cea mai renumita trupa greceasca din zona stoner/southern. Cu patru albume la activ si un live lansat in 2018, trupa infiintata in anul 2000 a urcat pe scena de-a lungul timpului alaturi de Black Sabbath, Clutch, Ozzy Osbourne, Grand Magus, Truckfighters, Pentagram si au aparut pana si la emisiunea radio a lui Bruce Dickinson de la Iron Maiden. Cu ocazia SoundArt Festival 2019, Planet of Zeus vor canta in premiera la Bucuresti in a doua seara a evenimentului.

Viper Soup Complex – progressive metal, Malta
https://www.youtube.com/watch?v=k3YXWZSEEgg

Viper Soup Complex si-au inceput activitatea in 2012 cu scopul de a dezvolta un sound progresiv cantat intr-un stil rebel sau chiar absurd cum il descriu trupetii. Un alt aspect care evidentiaza trupa este vocea remarcabila a vocalistei, Annemarie Spiteri. Viper Soup Complex au urcat pe scena in trecut alaturi de Spectic Flesh, Thurisaz, [IN MUTE], Until Rain si Enemy of Reality. Spre finalul anului 2018, trupa se pregateste sa lansez Red Fugue, albumul de debut.

Purple Caravan – stoner/hard rock, Romania
https://www.youtube.com/watch?v=Niuc3VNkY_E

Purple Caravan este o trupa tanara de stoner/hard rock cu influente heavy si psychedelic din Craiova, infiintata in 2017. Sound-ul Purple Caravan este descries ca o combinatie intre rock-ul anilor ’70, grunge, southern rock, totul impachetat intr-un pachet fuzzy. Trupa a impartit scena cu formatii precum Fry Days, Cardinal, The Demon’s Claws sau The Noise Figures. Sunetul Purple Caravan este inspirat din trupele consacrate ale acestui gen, cum ar fi Sleep, 1000mods sau Kyuss.

Informatii despre abonamente si bilete:

Presale abonamente (limitat la 100 de bucati) – 120 de lei. Dupa vanzarea celor 100 de abonamente la pret promotional, acestea vor putea fi achizitionate la pretul de 150 de lei.
Bilete SoundArt Festival 2019 ziua I – 35 de lei – trupe confirmate: Perihelion, Purple Caravan
Bilete SoundArt Festival 2019 ziua II – 55 de lei – trupe confirmate: Planet of Zeus, Sunnata, Weedpecker, Viper Soup Complex
Bilete SoundArt Festival 2019 ziua III – 70 de lei – trupe confirmate: Riverside

Eveniment consacrat contemporaneitatii, SOUNDART Festival gireaza pentru ingeniozitatea muzicii experimentale moderne ca ferment al procesului sincretic. Primele trei zile ale festivalului vor fi completate de concerte sustinute de numeroase si importante trupe apartinand sferelor rock Stoner si Progressive ale Europei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Share This