Timpul trece destul de repede, suntem deja în luna august, așa că nu mai e foarte mult până la cea de-a șaptea ediție Maximum Rock Festival, care va avea loc anul acesta în perioada 13-14 octombrie la Arenele Romane din București!

Este vremea noilor confirmări, astfel că POLAR (UK) este trupa care se alătură line-up-ului deja anunțat și va concerta în prima zi a festivalului alături de FOR THE WICKED, SODOM și HYPERSONIC!

 

Începută inițial ca formație de post-hardcore, dar trecând treptat spre un sound melodic hardcore, așa cum declară chiar solistul Adam Woodford într-un interviu, POLAR s-a format în anul 2009 în Guildford, orașul natal al membrilor trupei – Adam Woodford (voce), Fabian Lomas (chitară), Tom Green (chitară), Jonny Bowman (Bas) și Nick Jones (tobe).

Încă de la formarea sa, Polar a fost în căutarea unui public variat care să înțeleagă valorile în care aceștia cred, astfel că nu după mult timp, grupul și-a început etapa de maturizare prin conturarea unor influențe venite din scena alternativ din toate colțurile lumii.

După patru materiale discografice lansate în perioada 2010-2014 („This Polar Noise”, „Iron Lungs”, „Inspire Create Destroy” și „Shadowed by Vultures”), Polar lansează în 2016 albumul „No Cure No Saviour” prin intermediul casei de discuri Prosthetic Records, material ce intensifică melodicitatea și ritmul rapid și dur cu care Polar ne-a obișnuit prin muzica sa.

Funeral For A Friend, Being As An Ocean, This is Hell, Gallows, Trash Talk, Obey The Brave sunt doar câteva din trupele alături de care Polar a concertat de-a lungul timpului, urmând ca în perioada următoare să împartă scena festivalurilor alături de Whitechapel, August Burns Red, First Blood, The Amity Affliction, Napoleon și multe alte nume cunoscute.

Nu uitați că au fost puse în vânzare un număr limitat de bilete de o singură zi care pot fi achiziționate fie online pe www.ambilet.ro, fie in format fizic, direct de la sediul Promusic Events (str. Traian Demetrescu, nr. 9, Bucuresti), magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești, Humanitas, Diverta, benzinăriile OMV și hypermarket-urile Carrefour.

Astfel, puteți găsi bilete de o zi la următoarele prețuri:

 • începând din data de 12.07.2017 – 75 lei (300 buc.)
 • după epuizarea primului stoc – 90 lei (300 buc.)

Vă rugăm să țineți seama de faptul că biletul va fi scanat o singură dată în una din zile (în funcție de ziua aleasă), astfel că orice încercare de a intra a doua oară cu el în incinta festivalului va fi pedepsită conform legii. Programul pe zile al formațiilor confirmate până acum poate fi văzut mai jos.

În prezent, prețul unui abonament (ambele zile) este de 115 lei, urmând a fi schimbat curând în următoarea perioadă, imediat după epuizarea acestui stoc.

Până în acest moment, pentru ediția de anul acesta a Maximum Rock Festival au fost confirmate:

Vineri (13 octombrie)

 • SODOM
 • POLAR
 • FOR THE WICKED
 • HYPERSONIC

Sâmbătă (14 octombrie)

 • HAGGARD
 • MOONSORROW
 • SHADE EMPIRE
 • STAGE OF REALITY
 • NIGHTMARE
 • ANVISION
 • ANURYZM
 • VLAD IN TEARS

Nu uitați nici de Warm-up party-ul festivalului, și anume concertul WINTERSUN din data de 7 octombrie, în același loc – Arenele Romane (București). Bilete biletele pot fi achiziționate de pe www.ambilet.ro sau de la sediul Promusic Events (str. Traian Demetrescu, nr. 9).

Event: Wintersun / Arenele Romane, București (MRF Warm-up Party)

Eveniment susținut de Domeniile SâmbureștiAqua CarpaticaJägermeister.

Susținători media: Rock House Events, Metal Hangar 18, Theintermission.ro, Definite Rock, Metalhead.ro, MetalForLife.ro, Let’s Rock Romania, Best-Event.ro, Teen Art Out Magazine, bestmusic.ro.

 

Share This