Grupul german de ambient/post rock Kokomo ajunge pentru prima dată în Bucureşti. Concertul va avea loc în Fabrica şi se va bucura de invitaţi de seamă ai acestui gen.
Modern Ghosts of The Road şi Loungerie II vor cânta alături de Kokomo în seara de 23 martie. Este un concert recomandat celor care au avut ocazia să meargă la concertele susţinute de trupa Mono şi tuturor pasionaţilor de ambiental/post rock.

kokomo-mar

Ultimul album lansat de invitaţii serii a primit o serie de recenzii pozitive. Este un album autentic, imperfect şi pe alocuri dramatic dar impresionant prin concept, linii melodice şi inspiraţie.

„Scopul nostru este de a ne simţi bine şi de a transmite publicului bucuria muzicii. Fiecare dintre cele 3 albume au fost înregistrate de către noi, iar acest lucru a fost posibil cu mult efort, dragoste şi dăruire. Spre exemplu, ambalajele au fost făcute handmade,după design propriu, iar produsele promo au fost pictate manual, de către noi” – Kokomo.

Evenimentul este organizat împreună cu echipa de la Fog Formula Festival.
Fog Formula este un festival experimental dedicat muzicii post-rock, post-metal, math-rock, dream-pop, avant-garde şi altor genuri conexe, care se va petrece în aer liber în perioada 12-14 august la Beliş, în judeţul Cluj.

În cadrul acestui eveniment vor concerta Kokomo, care îşi vor lansa albumul “Monochrome Love Noise”, Loungerie II şi Modern Ghosts of the Road.

Important:
Rugăm păstrarea brăţărilor de access (Spectatori & Organizatori) la vedere pe toată durata concertului. Pierderea sau deteriorarea acestora reprezintă automat pierderea accesului la eveniment.
Mulţumim pentru înţelegere.

Bilete (25 lei): Eventbook – https://eventbook.ro/event/bilete-concert-kokomo-fabrica-23-martie-2016 // Anthony Frost English Bookshop // Librairie Kyralina // Hecate

HC RO – Undergound Suppport & Booking Agent

Share This