The Different Class a lansat Pride, a treia piesă de pe noul lor EP – Allow. Lansarea single-ului Pride vine într-un moment în care TDC este în mijlocul unui an aglomerat și cu multe provocari. Odată cu lansarea primelor două single-uri pe radio și toate platformele majore de distribuție muzicală, formația a început pregătirea show-ului pentru turul Allow. Acestă pregătire înseamnă cooptarea unor colaboratori, muzicieni și tehnicieni.

Campania #TDC3031 înseamnă 30 de piese scrise pâna la 31 decembrie.

„ E o experiență intensă să lucrezi în ritmul acesta, Seian în studio, Sași în Toronto, eu în studioul de acasă, Atti la el in studio. Patru oameni și patru studiouri într-un schimb frecvent de material. Ce să mai vorbim de înregistrările de tobe ale Juliei din Cluj. Conferințe, întâlniri, e o nebunie și e ce trebe. I love it.” , ne spune Cris Paul.

TDC proiectează intuiția și nevoia de descoperire.

„Vrem să ieșim din cutie și să cunoaștem lumea. Suntem la a 3-a piesa de pe noul EP. Vor mai fi lansate două piese ce vor completa EP-ul, ultima fiind Allow, cea care poartă numele acestuia. Din cele 30 de piese 10 sunt scrise și 3 deja lansate . În paralel lucrăm pentru noul live show ce include elemente adăugate power trio-ului cu care fanii TDC deja s-au obșinuit. Evident, noile elemente presupun și cooptarea unor noi muzicieni și tehnicieni, primul invitat ce s-a alăturat trupei fiind Vlad Cireșan.

Pride este toxina care ne inundă pe toți în momentul în care ieșim din zona de confort. Este scutul sub care ne ascundem când ne simțim vulnerabili. Pride este ingredientul mobilizării individuale și al depășirii unor situații dficile – relația dominator și dominat, încearcarea de acaparare versus nevoia de rezistență. Pride este o instanță a dualității victimă/abuzator, roluri pe care fiecare dintre noi le jucăm în diverse ipostaze.”

Noul single poate fi cumpărat de pe toate platformele de distribuție online și se va putea asculta pe Youtube, Spotify și Bandcamp.

„Explorăm lumi cinematice, electronice și ținem la bază feel-ul rock’n’roll, deci strap in și bucurați-vă de descoperirile noastre deodată cu noi.”, Cris Paul.

CONTACT:
Mail – thedifferentclass@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/DifferentClass/
Youtube Pride: https://www.youtube.com/watch?v=r_Kmi-TacdI
Soundcloud: https://soundcloud.com/the-different-class
Instagram: https://www.instagram.com/thedifferentclass/

Share This