Afis_BucharestCraftBeerFestivalDupă ce Burger Fest ne-a convins că burgerul poate fi mult mai mult decât un banal produs de fast food, prima ediție a Bucharest Craft Beer Festival va demonstra că producția de bere poate fi o adevărată artă, iar berea craft este o licoare ce satisface cele mai pretențioase gusturi.

Bucharest Craft Beer Festival va avea loc între 2 și 4 septembrie, la Verde Stop  (Barbu Văcărescu 162 – 164), iar biletele s-au pus în vânzare în Rețeaua IaBilet și online pe IaBilet.ro, la prețul de 15 lei biletul de o zi și 39 lei abonamentul.

De asemenea, organizatorii pun la dispoziția publicului și o promoție Early Bird, astfel încât până în data de 26 august, abonamentele vor avea prețul de 29 de lei.

Fenomenul berii artizanale a început în bucătăriile și garajele oamenilor, care au învățat să își prepare propria bere, dar nu s-au mulțumit cu atât. Ambiția lor a dus la o adevărate revoluție a berii artizanele, un fenomen bazat pe individualitate, creativitate și experiment. Bucharest Craft Beer Festival își propune să îi adune pe acești oameni creativi într-un singur loc, pentru un regal de arome și gust, în cadrul unui eveniment în premieră în România!

“O să fie altfel decât este la un festival de bere și mici, o sa fie altfel pentru că berea craft este altfel. În plus, vom avea și cidru!”, spun organizatorii.

Bucharest Craft Beer Festival vă oferă zeci de sortimente de bere, fiecare specială, dar și diverse tipuri de cidru și mâncăruri alese pe sprânceană. De la mâncare mexicană sau burgeri gourmet la barbeque texan, oferta culinară a festivalului va întregi pe deplin gustul aparte al berilor.

În plus, vă așteptăm cu:
– Târg de viniluri: http://bit.ly/2afhBiw
– Expoziție de motociclete și biciclete custom made
– Barber shop
– Concerte și DJs, în fiecare zi

Trupele care vor cânta în cadrul festivalului vor fi anunțate în cel mai scurt timp, alături de starurile evenimentului – berile!

Program:
Vineri, 2 septembrie: 17:00 – 23:00
Sâmbătă, 3 septembrie: 12:00 – 23:00
Duminică, 4 septembrie: 12:00 – 23:00

Vino la primul festival de craft beer din România și hai să facem istorie împreună!
Great BEER, Great FOOD, Great MUSIC.

Facebook: https://www.facebook.com/BucharestCraftBeerFestival
Bilete: http://www.iabilet.ro/bilete-bucharest-craft-beer-festival-26015/

Share This