Fameless, trupa lui Tiberiu Albu, câştigătorul sezonului 4 al emisiunii-concurs Vocea României, îşi lansează primul album din carieră, “Dreams Without A Past”. Pentru cei interesaţi albumul este de astăzi disponibil pentru precomandă aici:

http://smarturl.it/Fameless-Dreams-GTM

Membrii trupei Fameless au pregătit pentru fanii lor un concurs de zile mari. Aceştia au ocazia să primească albumul în format digital înaintea tuturor şi să fie primii care îl ascultă, înaintea concertului de lansare de săptămâna viitoare! Concursul este postat pe pagina oficială de Faceboook a trupei.

Concertul de lansare a discului de debut va avea loc la Hard Rock Cafe unde trupa rock va împărţi scena cu nume importante din muzica rock românească, cum ar fi Tudor Chirilă, Teodora Buciu, Cornel Ilie, Dan Byron.

“Pregătim un concert de excepţie, cu foarte multe momente speciale nu numai pentru fanii Fameless, ci şi pentru fanii rock-ului românesc, în general. Abia aşteptăm să cântăm împreună cu invitaţii noştri, iar fuziunile stilistice care vor rezultă în urma colaborărilor noastre sperăm că vor aduce un plus de surpriză pe lângă albumul deja promis. Vă aşteptăm la concert!”

Mai multe informaţii pe:
https://www.facebook.com/FamelessOfficial
https://www.facebook.com/umusicro

Share This