Spectaculoasa trupă de progressive rock din Norvergia vine la Timișoara pentru singurul lor show în România pe 10 martie la Reflektor Venue.

Motorpsycho – înființată în 1989, este o trupă din Trondheim, Norvegia și este considerată a fi una din cele mai spectaculoase formații ale genului, având un show ce implică resurse tehnice speciale, garantând astfel un eveniment de club unic în România.

Deși muzica lor poate fi încadrată în genurile progressive psychedelic rock, în discografia lor găsim multe elemente din stiluri diferite precum jazz, post-rock, alternative, country și multe altele.

Pe lângă Motorpsycho, publicul va avea ocazia unică să treacă prin experiența unui show special al celor de la Methadone Skies.

Reflektor Venue este unul dintre cele mai mari și populare cluburi de muzică live din Timișoara, care în scurt timp a găzduit concerte importante cu nume ca The Myrrors, Otherkin, Battleme, Jinger și mulți alții.

Evenimentul este o colaborare între R:EVOL:UTION Festival, Haywire Booking și Reflektor Venue.

Bilete pre-sale, în număr limitat, vor fi disponibile începând cu 13 februarie la prețul de 30 de lei, iar după epuizarea acestora prețul va fi 40 de lei. Biletele se găsesc în format fizic la Viniloteca, Reflektor Venue și Cărturești.

Pentru mai multe informații consultați evenimentul sau contactați-ne pe adresa press@revolutionfestival.com.

 

 

Share This