Scars Of A Story si-a inceput prima parte a turneului international, iar saptamana viitoare vor ajunge si in Romania impreuna cu trupa bulgara Dash The Effort. Acest turneu are ca scop promovarea primului album “Behind Your So Called Comforts”, dar clujenii promit si cateva surprize de pe urmatorul EP. Formatia metalcore care ii insoteste, Dash The Effort, este una experimentata, care a participat la Wacken Open Air in 2015. Line-upurile din fiecare locatie vor fi intregite de trupele Crize, Eat Your Heart, As I Fall si High $tatus.

Evenimentele din Romania din cadrul turneului:

Timisoara: https://www.facebook.com/events/209297763272288/
Cluj: https://www.facebook.com/events/691666327869176/
Targu Jiu: https://www.facebook.com/events/683364798704426/
Bucuresti: https://www.facebook.com/events/277755396369771/

Scars Of A Story din Cluj-Napoca, a luat nastere la initiativa chitaristilor Peter Grezer (Stereofeelings) și Sucala Vlad (All One). In incercarea de a da metalcore-ului, o interpretare noua si melodica, celor doi li se alatura basistul Dani Sipos (All One), tobosarul Cristi Lipovan si vocalistul Hrenovschi “Bitza” Marian, ultimii doi facand parte din trupa Antidot. Dupa crearea unor piese proprii care sa reprezinte spiritul trupei, Scars of a Story a debutat in data de 7 mai 2012 pe scena underground cu un concert in deschiderea binecunoscutei trupe canadiene Cancer Bats. Primind numeroase aprecieri și reactii pozitive, membrii trupei au continuat sa dezvolte si sa rafineze piesele proprii in pregatirea urmatoarelor concerte. Din motive personale, Cristi Lipovan parasește trupa, dar este inlocuit de toboșarul trupei Sinfold, Gabi Petrean. Avand o formula completa restabilita, formatia continua seria concertelor împartind scena cu trupe internaționale precum Emmure, Subscribe, Betraying the Martyrs, Veil of Maya,In Other Climes, Violent Chapter, Jinjer si trupe romanesti ca Goodbye to Gravity, Diamonds are Forever, Breathelast, Divided by Perception si For the Wicked. In vara anului 2016 trupa prezinta primul material discografic, un album full-length,intitulat „Behind Your So Called Comforts”,urmand o serie de concerte pentru promovarea acestuia.

YOUTUBE:
https://wwkw.youtube.com/watch?v=xMHMp8tGCdck
https://www.youtube.com/watch?v=fcwa-pPCRGE
FACEBOOK: https://www.facebook.com/scarsofastory
SOUNDCLOUD: https://soundcloud.com/scarsofastory
REVERBNATION: https://www.reverbnation.com/scarsofastory8
SPOTIFY: https://open.spotify.com/album/6kwC58rkppWHLALRTuzLRk

Dash The Effort este o trupa brutala, melodica si diferita ca sound fata de alte trupe metalcore. Combinand greutatea stilului metal cu stiluri noi alternative formatia si-a definit propriul sunet din momentul infiintarii in 2011. Riffurile melodice impreuna cu stilul vocal dur si synth-uri ambientale fac piesele Dash The Effort sa fie deopotriva memorabile si versatile.
Trupa a fost formata in Sofia de Joro (chitara) si odata cu lansarea EP-ului de debut “Polar Dawn” a devenit una din formatiile de top din tara. Castigand Wacken Open Air Metal Battle, Dash The Effort a devenit prima trupa bulgara care a cantat la festivalul Wacken Open Air. Dupa alte turnee nationale, bulgarii au imprtit scena cu trupe ca Stone Sour, Blind Guardian, Unearth, Jinjer. Odata cu noul album “Decadence” (2018), Dash The Effort sunt dovada ca nimic nu e imposibil si impingerea limitelor este ceva necesar pentru a produce muzica de calitate.

YOUTUBE: https://www.youtube.com/dashtheeffortofficial
FACEBOOK: https://www.facebook.com/dashtheeffort/
SPOTIFY: https://goo.gl/p9YuSJ
BANDCAMP: https://goo.gl/ALULc8

Crize

YOUTUBE: https://www.youtube.com/user/CRIZEOfficial
FACEBOOK: https://www.facebook.com/CrizeOfficial/

Eat Your Heart

“Mirrors” Official Video: https://www.youtube.com/watch?v=j-Wh4DlckP4
“Bastard” Official Video: https://www.youtube.com/watch?v=emoAV_RYgo8
FACEBOOK: https://www.facebook.com/eatyourheartofficial
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/eatyourheartofficial/
BANDCAMP: http://www.eatyourheart.bandcamp.com/

As I Fall

FACEBOOK: https://www.facebook.com/pmAsIFall/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCWZ86bJQxNjic9F-SS1CmMQ

High $tatus

YOUTUBE: https://youtu.be/gGcmydM97K8
FACEBOOK: https://www.facebook.com/highstatusband

Share This