“Cavalerii rockului românesc” vor lansa un material discografic de excepţie, CARGO – VINYL. Pentru colecţionari şi pentru fanii interesaţi acesta este, de astăzi, disponibil pentru precomandă aici: http://smarturl.it/Cargo-Vinyl-GTM

CARGO – VINYL este un material cu totul special care va fi lansat miercuri, 25.01.2017, la Hard Rock Café Bucureşti, club care a ales să aniverseze nouă ani de la inaugurare cu ocazia acestui eveniment spectaculos.

Pentru o calitate mai bună a sunetului, materialul a fost presat pe 2 vinyl-uri, fabricate într-un tiraj limitat de doar 250 de exemplare numerotate. Albumele cu numărul 1 şi 250 vor fi vândute la licitaţie, iar banii vor fi donaţi pentru victimele Colectiv. Vinyl-ul dublu conţine 12 piese şi se vrea o continuare a DVD-ului realizat la Arenele Romane, în concertul “Noaptea Vrăjitoarelor”.

Anul 2016 a fost pentru Cargo un an plin de concerte şi realizări, cea mai importantă distincţie, primită din partea publicului, fiind CEA MAI IUBITA TRUPA ROCK DIN ROMÂNIA. Membrii trupei au reuşit să adauge la colecţia privată mai multe distincţii importante printre care “Ordinul Cultural în Grad de Cavaler” şi “Cetăţeni de Onoare ai Oraşului Timişoara”.

Trupa Cargo s-a făcut cunoscută şi iubita în România cu piese precum “Nu mă lasă să-mi fie dor”, “Dacă ploaia s-ar opri”, “Ziua Vrăjitoarelor” sau “Nu pot trăi fără tine”.

Mai multe informaţii pe:

https://www.facebook.com/cargorock
https://www.facebook.com/umusicro
https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania

Share This