SoundArt Festival, evenimentul dedicat stilurilor progressive si stoner rock/metal, revine cu editia numarul trei in perioada 8, 9 si 10 martie 2019. Evenimentul se va desfasura in Quantic Club din Bucuresti. Line-up complet: Riverside, Planet of Zeus, Sunnata, Weedpecker, Perihelion, Lesoir, Gorilla Pulp, Purple Caravan, Viper Soup Complex, Stonus, Zammorian si Mihai Barbu Project. Programul si regulamentul evenimentului pot fi citite mai jos.

Abonamentele si biletele pot fi achizitionate la pretul actual de pe iabilet.ro. In zilele evenimentului, pretul acestora va creste.
Pagina evenimentului pe FB: https://www.facebook.com/events/1384609415002533/
Pentru ca accesul la eveniment sa se desfasoare fara probleme, organizatorii roaga publicul participant sa respecte regulile de acces, create pentru a le asigura confortul si o experienta pozitiva pe perioada festivalului.

Programul detaliat al festivalului:

Vineri, 8 martie:
23:10 – Perihelion
21:55 – Gorilla Pulp
20:55 – Zammorian
20:00 – Purple Caravan
19:30 – Acces public

Sambata, 9 martie:
23:15 – Planet of Zeus
22:00 – Sunnata
20:45 – Weedpecker
20:00 – Stonus
19:00 – Acces public

Duminica, 10 martie:
22:45 – Riverside
21:35 – Lesoir
20:30 – Viper Soup Complex
19:30 – Mihai Barbu Project
18:30 – Acces public

Informatii despre abonamente si bilete:

Abonamentele pot fi achizitionate la pretul de 150 de lei.
Bilete SoundArt Festival 2019 ziua I – 35 de lei – trupe confirmate: Perihelion, Gorilla Pulp, Zammorian, Purple Caravan
Bilete SoundArt Festival 2019 ziua II – 55 de lei – trupe confirmate: Planet of Zeus, Sunnata, Weedpecker, Stonus
Bilete SoundArt Festival 2019 ziua III – 70 de lei – trupe confirmate: Riverside, Lesoir, Viper Soup Complex, Mihai Barbu Project
Incepand cu prima zi a festivalului abonamentele si bilete pot fi achizitionate din Quantic la urmatoarele preturi: Abonament – 175 lei, bilet ziua I – 45 lei, bilet ziua II -75 lei, bilet ziua III – 90 lei.

La intrare, participantii la SoundArt Festival sunt obligati sa prezinte abonamentul sau biletul. Fiecare posesor de abonament/bilet sau invitatie valida va primi o bratara de acces, pe care este obligat sa o pastreze pe toata durata festivalului, accesul in zona de concert nefiind permis in absenta acesteia.

Invitatiile de orice tip se vor ridica din Quantic Club incepand cu data de 8 martie, ora 18:00.

Pentru accesul in perimetrul festivalului, se poate cere verificarea bagajelor, precum si verificarea corporala sumara. Refuzul dumneavoastra poate duce la oprirea accesului in locatie.

Este interzis accesul in locatie cu:
– orice tip de arme sau obiecte contondente
– orice tip de bauturi (alcoolice sau non-alcoolice)din afara locatiei
– sticle
– substante interzise prin lege, substante nocive, periculoase
– conserve sau alte produse alimentare
– artificii, bannere sustinute de bete
– animale

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.

Accesul publicului pe scena si in backstage este interzis. Parcarea autovehiculelor se va face in zonele semnalizate, in functie de locul disponibil. NU exista restrictii la aparatele foto si video.

Accesul in perimetrul festivalului se face pe baza abonamentului sau a invitatiei valide si a bratarilor aferente, ce vor fi puse la dispozitie de catre organizatori la punctele de intrare. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a valabilitatii lor. Organizatorii nu raspund de pierderea, instrainarea sau ruperea bratarilor primite la intrarea in locatie, aceste lucruri atragand dupa sine interzicerea accesului la eveniment.

Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au implinit 14 ani pana in ziua evenimentului, in prezenta unui insotitor legal posesor al unui abonament valid.

Vanzarea si cumpararea abonamentelor si a invitatiilor de la persoane neautorizate este strict interzisa. Organizatorul nu isi asuma consecintele in urma acestor acte si isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati.

Eveniment consacrat contemporaneitatii, SOUNDART Festival gireaza pentru ingeniozitatea muzicii experimentale moderne ca ferment al procesului sincretic. Primele trei zile ale festivalului vor fi completate de concerte sustinute de numeroase si importante trupe apartinand sferelor rock Stoner si Progressive ale Europei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Share This