BURGERFEST 2016 îşi deschide porţile vineri, 13 mai, la Verde Stop din Bucureşti, începând cu ora 17.00.

Programul complet al festivalului este următorul:

AFIS-BF2016VINERI 13 mai
17.00 ACCES
19.45 – 20.30 Concert Temple Invisible
21.00 – 21.45 Concert The Mono Jacks

SÂMBĂTĂ 14 mai
12.00 ACCES
12.30 – 20.00 Concurs Burgeri Amatori
19.45 – 20.30 Concert Jurjak
21.00 – 21.45 Concert Les Elephants Bizarres

DUMINICĂ 15 mai
12.00 ACCES
15.00 – 17.30 Concurs Burgeri Restaurante
18.30 – 19.30 PREMIERE CONCURS BURGERI
19.45 – 20.30 Concert Basska
21.00 – 21.45 Concert ROA

Ziua de vineri va fi dedicată degustării burgerilor, iar publicul se va putea pregăti temeinic pentru concursurile de sâmbătă şi duminică, familiarizându-se cu restaurantele participante, dar mai ales cu starurile festivalului – burgerii.
Sâmbătă accesul se va face începând cu ora 12.00, urmând că prima rundă a Burgerfest Battle, dedicată amatorilor, să debuteze la ora 12.30.
Duminică soseşte momentul marilor emoţii! Competiţia pentru cel mai bun burger, la care participa restaurantele, începe la ora 15.00, iar ambele concursuri îşi desemnează laureaţii începând cu ora 18.30.Vă reamintim că juriul care va desemna cel mai bun burger de la BURGERFEST este format din Nico Lontras (Chef Rare Foods), Florin Scripcă (Chef Foa – MasterChef) şi Marius Tudosiei (Băcănia Veche).

Restaurantele participante sunt:
1. Burger Van – facebook.com/burgervanbucuresti
2. Bistro de l’Arte – Braşov – facebook.com/bistro.delarte
3. Burger Bar – facebook.com/BurgerBarRomania
4. Burger House – Cluj – facebook.com/BurgerHouseRomania
5. Circus Pub – facebook.com/circuspub.ro
6. Container – facebook.com/www.foodcontainer.ro
7. Furgonetă – facebook.com/furgonetă
8. Combo Diner din Grand Combo – https://www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex/
9. Griviţa Pub & Grill – facebook.com/GrivitaPubAndGrill
10. Hard Rock Cafe – facebook.com/hardrockcafebucharest
11. La Stradă Bistro – Timişoara – facebook.com/lastradatm
12. Modelier – facebook.com/MODELiERBAR
13. Normă lui Sissoko – facebook.com/restaurantNORMA
14. Old Brick Pub – facebook.com/OldBrickPub/
15. Oro Toro – facebook.com/orotorobyosho
16. Sky Bar – facebook.com/SkyBarRo/
17. Urban Burger – facebook.com/UrbanBurgerBucuresti

De asemenea, avem două veşti bune pentru cei care vor veni însoţiţi de cei mici. Ajungem MARI, adică asociaţia care-i ajută pe copiii din centrele de plasament să devină oameni mari, responsabili, independenţi şi siguri pe picioarele lor, va veni la BURGERFEST cu jocuri şi activităţi pentru toţi copii care ne vor trece pragul. Astfel, pe lângă burgeri şi muzici bune, vom avea şi distracţie pentru cei mici.
În plus, accesul copiilor sub 12 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi.

În zilele festivalului, biletele se vor putea cumpăra de la intrare, la preţul de 15 lei. Abonamentele se vor putea cumpăra doar vineri, la preţul de 39 lei. În ceea ce priveşte regulile de acces, organizatorii roagă pubicul să nu vină la festival cu următoarele obiecte:
· sticle, conserve,
· mâncare sau băuturi de orice fel,
· artificii, arme, lanţuri, substanţe interzise prin lege, obiecte periculoase.

Organizatorii nu vor stoca şi păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului. BURGERFEST 2016 NU asigura locuri de parcare, drept urmare organizatorii roagă publicul ca, în măsura în care este posibil, să folosească mijloacele de transport în comun.
Este permis accesul cu animale de companie, în măsura în care acestea nu deranjează alţi participanţi la festival.
În cadrul festivalului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi şi mâncare, vânzarea acestora făcându-se pe baza de jetoane.
Accesul în spaţiul festivalului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata festivalului.
La intrarea în spaţiul festivalului – şi după validarea biletului sau abonamentului – participanţii vor primi câte o brăţară care va fi valabilă pentru întreaga zi, în cazul biletelor de o zi sau pe toată durata festivalului, în cazul abonamentelor.
Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor în afara punctelor de vânzare autorizate. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la festival persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora.
Pentru confortul publicului, organizatorii vor limita accesul la cel mult 3500 de persoane în acelaşi timp, în zona de festival.

A doua ediţie a BURGERFEST are loc între 13 şi 15 mai, la Verde Stop, în Bucureşti.După ce anul trecut am stabilit că burgerul este mult mai mult decât un produs fast food şi l-am degustat în varianta home-made, cu ingrediente de calitate şi reţete surprinzătoare, anul acesta reluăm aventura căutării celui mai bun burger, într-o ediţie BURGERFEST mai mare şi mai gustoasă.
BURGERFEST 2016 va însemna peste 50 de sortimente de burgeri, gătiţi de cele 17 restaurante participante, multe ore de relaxare la iarbă verde, dar şi şase concerte.
Accesul la BURGERFEST se face pe baza de bilet, preţul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de festival. Biletele se găsesc în Reţelele Eventim.ro şi IaBilet.ro.

Share This