Au mai rămas 2 zile până la unul dintre cele mai așteptate concerte ale anului: revenirea formației HIM în țara noastră după 9 ani de pauză. Ville Valo & co. ne-au pregătit un concert special cu un setlist bine echilibrat între piese noi și piese devenite clasice care vor contribui la crearea unei nopți de neuitat.

him-31iulÎnaintea concertului HIM, tunisienii de la Myrath ne vor infuza o doză de oriental metal, iar reprezentanții gothic metal-ului de la noi, Tiarra și cei ai dark wave-ului, Aeon Blank vor seta atmosfera unui eveniment de neratat.

Porțile Parcului Rozelor se vor deschide la 17:15, urmând ca Aeon Blank să dea startul serii la 18:15. La ora 19:00 va urca pe scenă Tiarra, iar la 20:00 își vor începe recitatul cei de la Myrath, care va dura până la 21:00. După pregătiri atente de 30 de minute, mult așteptata intrare a celor de la HIM se va petrece la ora 21:30.
 
În ceea ce privește regulile de acces la eveniment, următoarele obiecte sunt strict interzise: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesioniste (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, accesul cu umbrele este strict interzis. În caz de vreme nefavorabilă, publicul este rugat să vina la concert cu pelerine de ploaie.
                     
Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.
 
Odată intraţi în zona de concert, spectatorii nu mai pot să părăsească locaţia şi să revină la concert decât dacă îşi procură un alt bilet. Biletul asigură accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului.
 
Publicul este rugat să păstreze permanent asupra sa biletele.
 
Reamintim publicului că Parcul Rozelor – locul de desfășurare al evenimentului – va fi închis pentru oamenii care nu posedă bilet, iar cei care dețin un bilet valid vor putea intra în spațiul de concert începând cu ora 17:15. Circulația va fi restricționată între orele 10:00 și 23:00 pe străzile spl. Spiru Haret și str. George Enescu, respectiv pe aleile pietonale adiacente Canalului Bega, pe tronsonul cuprins între str. Michelangelo și str. 20 decembrie 1989.

Totodată, circulația rutieră se va închide pe str. Academician Alexandru Borza (fostă  str. Trandafirilor) pe data de 31 iulie 2015 între orele 10:00 și 23:00.
Circulatia pietonală va și ea restricționată pe str. Academician Borza după ora 15 numai pe lungimea gardului Parcului Rozelor între nr. 6 si 11. Această porțiune a străzii va funcționa ca o zonă tampon, iar cei care vor să achiziționeze bilete o pot face accesând punctele de vânzare amplasate în fața cordonului de siguranță al jandarmeriei.
 
Phoenix Entertainment dorește să își ceară scuze cetățenilor muncipiului Timișoara pentru posibilul disconfort creat.
 
Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro la prețul de 135 de lei.

Share This