SRR-aprPrimăvara aduce o mare surpriză pentru iubitorii muzicii rock din România: după doi ani, festivalul Stelele Rockului Românesc revine pe scena Arenelor Romane din București. Pe 16 aprilie 2016, de la orele 20:00 vom asista la o premieră: pentru prima dată pe aceeași scenă vor urca unele dintre cele mai importante formații ale momentului din România: Trooper, Bucovina, Altar, Negură Bunget, Luna Amară și Truda vor oferi iubitorilor muzicii rock din România o seară de neuitat, un eveniment pe care niciun ascultător de muzică rock nu are voie să-l rateze. Evenimentul va fi prezentat de Cristian Hrubaru și îl va avea ca invitat special pe legendarul Nicu Covaci, liderul formației Phoenix. 

Accesul publicului va fi permis începând cu orele 18:30. Concertul va începe la orele 19:40. Ordinea intrării pe scenă va fi aleatorie așa că îi sfătuim pe cei care vor veni la concert să ajungă până la orele 19:30, altfel există riscul să rateze una dintre trupele preferate. Câștigătorii celor 10 backstage pass-uri vor putea intra în Arenele Romane începând cu orele 12:00. 

Biletele se pot achiziționa la prețul de 70 de lei de pe www.iabilet.ro, magazinul Muzica, rețeaua de magazine Say Shops, UMAN, Senia, IQ Box, agențiile Perfect Tour, stația de Metrou Unirii I, Hard Rock Cafe și de la cele peste 1500 de automate self-serving Zebra Pay,  www.eventim.ro și în rețeaua de magazine partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Domo,  librăriile Cărturești și Humanitas. În ziua  concertului, biletele vor putea fi achiziționate de la intrarea în Arenele Romane, la prețul de 90 de lei.

Organizator: Kompas Events  www.kompasevents.ro // www.facebook.com/kompasevents

Share This