#Supportyourlocalbands, o apariție inedită și fresh în peisajul festivalurilor de la noi, începe luni, pe 15 octombrie în clubul Expirat și continuă în fiecare zi până vineri inclusiv, în cluburile Control, Fabrica, Quantic și Mojo.

5 zile, 5 cluburi și 15 trupe de excepție vor cânta în această perioadă, toate aderând la ideea unei scene și a unei comunități unite în diversitate și deschisă la tot ce înseamnă nou pe piața muzicală autohtonă. Astfel că 5 trupe consacrate – Șuie Paparude, EMIL, byron, Omul cu Șobolani și The Mono Jacks – vor cânta în deschiderea altor 10 artiști cu potențial de a deveni capii de afiș de mâine. Programul integral este disponibil mai jos.

Luni, 15 octombrie 2018, open doors 19:00, show start 20:30 in Expirat
Șuie Paparude
Alex & The Fat Penguins
Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut

Marți, 16 octombrie 2018, open doors 19:00, show start 20:30 in Quantic
byron
D-L Goe
Pinholes

Miercuri, 17 octombrie 2018, open doors 19:00, show start 20:30 in  Control Club
E.M.I.L.
Umbra
Fried Friend

Joi, 18 octombrie 2018, open doors 19:00, show start 20:30 in fabrica
Omul cu sobolani
Blue 420
Baby Elvis

Vineri, 19 octombrie, open doors 19:00, show start 20:30 in Mojo
The Mono Jacks
The Speakers
Gramofone

Biletele le puteți găsi în continuare în reţeaua Entertix şi online pe www.entertix.ro. Abonamentele valabile pentru toate zilele de festival sunt la prețul de 200 lei, iar biletele pe zile sunt disponible la prețul de 50 de lei

În limita stocului disponibil, veți mai putea achiziționa bilete și în ziua evenimentului de la casa de bilete situată la intrarea în spațiul de concert.

Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să aibă bilet de acces și trebuie însoțiți de un adult, de asemenea, posesor de bilet.

Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție.

La intrare, biletele si abonamentele vor fi preschimbate în brățări care trebuie purtate pe toată perioada evenimentului. În caz contrar, va fi necesară achiziționarea unui alt bilet.

În fiecare seară de festival, porțile cluburilor se deschid la orele 19:00, urmând ca trupele să intre pe scenă începând cu ora 20:30.

Pentru confortul și siguranța spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informații și reguli de acces.

Este strict interzis accesul la eveniment cu sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante,  bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase și lasere.

Evenimentul este prezentat de RoEvents și susținut de Entertix, Audiosys și Rock FM.

 

Share This