calin-pop_MusicClubMai sunt doar câteva zile până la concertul de lansare al albumului “Ritual de Iarnă”, pe care Călin Pop îl va susține la București.

Evenimentul va avea loc vineri, 29 ianuarie, la Music Club (Strada Bărăției numărul 31), iar locurile vor fi limitate. Accesul publicului se va face începând cu ora 20.00, concertul urmând să înceapă după ora 21.00.

În acest moment, mai există un număr limitat de bilete, care se pot achiziționa din Rețeaua Iabilet.ro. În măsura în care vor mai fi disponibile, biletele se vor putea achiziționa și în seara concertului, de la intrare, la prețul de 50 de lei.

Sub conceptul o chitară, o voce, o poveste, Călin Pop (Celelalte Cuvinte) vine în fața publicului din capitală în cadrul unui concert în premieră, în cadrul căruia va prezenta cel de-al doilea album solo, “Ritual de Iarnă”, scos sub egida Soft Records

Concertul de la Music Club este unul foarte special, pentru mine. Pentru prima oară, îmi voi prezenta compozițiile personale, născute din pasiunea pentru muzica și din curiozitatea de a explora zone de creație care depășesc granițele muzicii rock, spune Călin.

Albumul “Ritual de Iarnă” conține douăzeci de piese, între care două prelucrări după melodii folclorice româneşti, “Dansul caprelor” şi “Jocul ursului” și îl relevă pe Călin Pop în multiple ipostaze: compozitor, poet, vocalist, instrumentist la chitară, claviaturi, bass, blockflöte, percuţii, culegător de sunete naturale (vânt, ploaie şiroind de pe streşini, paşi scârţâind pe zăpadă, hârâitul acului de patefon pe şanţul discului de vinil), regizor muzical sau producător artistic.

Biletele pentru concertul Călin Pop sunt puse în vânzare în Rețeaua IaBilet și online pe www.iabilet.ro, la prețul de 50 de lei.

Cumpărarea unui bilet nu asigură automat loc la masă. Rezervarea unei mese se face prin telefon, direct la Music Club, la numărul 0720 887115 sau prin e-mail, la adresa rezervari@music-club.ro.

Share This