Slovenii de la Carnifliate si Snøgg ajung la Bucuresti pentru al treilea an consecutiv!

Concertul se va desfasura dupa urmatorul program:

20.00 acces public
20.45-21.35 Snøgg
21.50-22.40 Carnifliate

Evenimentul va avea loc in Yellow Club – str. Lucretiu Patrascanu nr. 1, Sector 3 (Bucuresti).

Mijloace de transport: metrou (statia Costin Georgian); RATB: 70, 79, 102, 253 (statia Lucretiu Patrascanu), 92, 101, 330, 335 (statia Parc Titan).

Daca death metalul si grind-ul inseamna totul pentru tine, Carnifliate este genul de trupa care te face sa te urci pe pereti de la prima piesa. Extrem de dinamica, tanara formatie slovena revine in Club Yellow pe 3 februarie 2019. Concertul va face parte din primul lor turneu de anul acesta, in care vor prezenta noul album, “Disgusting Festivities”, ce urmeaza sa fie lansat in aceasta primavara.

In deschidere, tot o formatie din Slovenia! SNOGG porneste la drum in 2013, avand un nume imposibil de scris si de pronuntat: “█████████████”, nume pe care ulterior si-l schimba in Snøgg (“zapada”, in limba slovena) si sub care sustin primele concerte in formula:

Ulv – chitara, clape, voce, ritualuri
Mørke – tobe, vrajitorii

Etichetata ca “freeride black metal”, in 2016 trupa lanseaza primul demo, poate unul din cele mai experimentale din ultimii ani, urmat de EPurile “Qivitoq” si “Abeloth”. La randul lor, Snøgg vor veni live cu un material nou: “Chhinnamasta”.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul.

Pretul bilet: 20 lei (de vanzare doar la intrare, in seara concertului). Acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului.

Pagina evenimentului pe Facebook:
https://web.facebook.com/events/297732930829577/

Pagini trupe:
https://web.facebook.com/Carnifliate/
https://web.facebook.com/Snoggband/

Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=1LPgWr1FT3A
https://www.youtube.com/watch?v=c-nSSIYFtcU

Eveniment Metal Under Moonlight (editia a 78-a).

Share This