Miercuri, 21 martie, trupa grecească Hidden in the Basement revine în București. În deschidere: As I Fall (metalcore/București).

Hidden in the Basement este una din cele mai talentate formații balcanice din noul val de southern stoner rock. Pornind la drum în urmă cu 11 ani, grecii de la Hidden in the Basement au avut parte de-a lungul anilor de cele mai entuziaste recenzii pentru cele două albume lansate până acum, iar datorită concertelor impecabile, Hidden in the Basement au fost aleși să deschidă pentru formații grele, precum Karma to Burn, Orange Goblin, Burst, Clutch, Septic Flesh, Rotting Christ sau Sepultura.

As I Fall e o trupă de metalcore care activează pe scena metalului underground din România de mai bine de un an. Formația promite să aducă în România sound-ul clasicului metalcore combinat cu riff-uri grele, voci agresive, plus o notă fresh la refrene.

Evenimentul va avea loc după următorul program:

20.00: acces public
20.45-21.35 As I Fall
21.50-22.50 Hidden in the Basement

De precizat că intrarea la acest se va face pe bază de donație, fiecare fiind încurajat să plătească pentru intrare cât poate, toate încasările rezultate fiind folosite pentru acoperirea costurilor de deplasare a formației grecești.

După concert se va organiza o tombolă cu invitații la alte concerte, CDuri cadou și beri din partea barului.

https://web.facebook.com/Hiddeninthebasement/
https://www.reverbnation.com/hiddeninthebasement
https://web.facebook.com/pmAsIFall/
https://www.youtube.com/channel/UCpPlBK0rh6Ht0YApZGD-NBQ

YELLOW CLUB se află pe Str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 1, Sector 3, București.

Mijloace de transport: metrou (stația Costin Georgian); RATB: 70, 79, 102, 253 (stația Lucrețiu Pătrășcanu), 92, 101, 330, 335 (stația Parc Titan).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi și mâncare aduse din afara clubului. Stand de CDuri și tricouri la acest concert.

Pagina evenimentului pe Facebook:
https://web.facebook.com/events/172340940187942/

Eveniment Metal Under Moonlight (ediția a 71-a).

Share This