Publicul pasionat de metal si rock’n’roll are ocazia sa se intalneasca azi, 3 septembrie, cu Phil Campbell, legendarul chitarist de la Motorhead, in Quantic Club. Acest va sustine un show alaturi de noul proiect, Phil Campbell and The Bastard Sons, iar in deschidere vor canta RoadkillaSoda si Damage Case. Biletele inca mai pot fi achizitionate de pe iabilet.ro la pretul promotional de 70 de lei. La intrare in club, pretul acestora va fi de 90 de lei.

Programul concertului:

Open doors: 18:30
Damage Case: 19:15
RoadkillSoda: 20:00
Phil Campbell and The Bastard Sons: 21:10

Cu un nume extrem de sugestiv, Phil Campbell and the Bastard Sons este un grup compus din Phil Campbell, cei trei fii ai sai, Todd, Dane si Tyla, si vocalistul Neil Starr. Albumul de debut urmeaza sa fie lansat la inceputul lui 2018, via Nuclear Blast Records, si va fi intitulat “The Age Of Absurdity”.

Dupa un 2017 incarcat pentru trupa, cu numeroase show-uri in jurul lumii – inclusiv in deschidere la Guns ‘n’ Roses, Airbourne, Hawkwind si Rob Zombie, plus concerte in cadrul Hellfest, Sweden Rock, Download Madrid, Tons of Rock si multe alte fest-uri – Phil Campbell and the Bastard Sons se pregatesc pentru un turneu de promovare a albumului. Show-urile live sunt o adevarata sarbatoare Rock’N’Roll, avand in vedere ca, alaturi de materialul propriu, in repertoriul trupei se regasesc mai multe piese clasice Motörhead si, ocazional, cover-uri Black Sabbath, ZZ Top sau David Bowie! Pe scurt, concertul Phil Campbell and the Bastard Sons din Quantic trebuie bifat de orice fan Motörhead.

Phil Campbell a inceput sa cante la chitara la varsta de 10 ani inspirat de idolii sai, printre care ii aminteste pe Jimi Hendrix, Tony Iommi, Jimmy Page, Jan Akkerman sau Michael Schenker. In 1984, dupa ce Brian Robertson a parasit Motörhead, Lemmy a organizat o serie de auditii pentru a gasi un nou chitarist. La final, iconicul bassist voia sa aleaga intre Michael “Würzel” Burston si Phil Campbell, dar dupa ce i-a auzit cantand impreuna, s-a decis sa-i angajeze pe amandoi. Würzel a parasit trupa in 1995, dar Phil a ramas alaturi de Kilmister si Motörhead, lansand nu mai putin de 16 albume pana la moartea lui Lemmy, in 2015, eveniment care a consemnat si desfiintarea trupei.

Site official: www.philcampbell.net

Pagina evenimentului pe FB: https://www.facebook.com/events/185411665345941/

 

 

Share This