Prog_Soldiers_2_A3_RGBPovestea Progressive Soldiers a început cu un an în urmă din pasiunea unei mâini de oameni pentru acest stil şi pentru neconvenţional, având ca nucleu trupele Axial Lead şi Red MagneticProgressive Soldiers a străbătut ţara în toamna anului trecut alături de aceşti muzicieni, cărora pe parcurs li s-au alăturat Subliminal Damage şi Untold Faith, împreună cu un public primitor şi energic. Fiindcă aceşti oameni constituie baza proiectului, dorim să dedicăm această a doua ediţie amintirii unei părţi importante pentru ceea ce însemnăm, şi anume lui Tudor Golu, chitaristul trupei Axial Lead, care din cauza întâmplărilor din Colectiv, nu va mai putea fi alături de noi.

Cum v-am obişnuit, seara va debuta cu progressive şi se va încheia pe note de progressive, iar pe lângă tema concertului se vor ivi şi o mulţime de surprize.

Programul complet este:

  • 20:30: Open doors
  • 21:30 – 22:10: AltF4
  • 22:20 – 23:10: Mindcage Escape
  • 23:20 – 00:20: Asemic
  • 00:20 – 01:00: Afterparty progressive

Fiţi cât mai punctuali, programul se va respecta, la fel ca şi în trecut.

Suport trupe: 15 lei în presale (bilete aici) şi 20 lei în seara concertului.

Am dat astăzi drumul unui concurs în urma căruia puteţi câştiga 2 invitaţii duble pentru seara de 19 mai (detalii pehttps://www.facebook.com/theintermissionro/),însă vom avea o tombolă şi în seara concertului.

Bilete: Eventbook

Share This