Sambata aceasta, SoundArt va invita la concertul aniversar de 10 ani din Quantic al celor de la Stoned Jesus. Alaturi de ei vor canta Vovk si Purple Caravan.

Pentru acest concert bilete sunt disponibile in reteaua www.iabilet.ro , iar pretul lor este de 50 de lei in perioada de presale. In ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile in Quantic Club la pretul de 70 de lei.

Bilete: www.iabilet.ro/bilete-stoned-jesus-10th-anniversary-tour-43341/

Evenimentul se va desfasura indoor, iar accesul se va face prin sala barului catre sala de concert.

Programul concertului:
19:30 – Acces public
20:00 – Purple Caravan
20:40 – change over
21:00 – Vovk
21:45 – change over
22:05 – Stoned Jesus

Cu siguranta cea mai cunoscuta trupa din Europa de Est cand vine vorba de stoner rock/psychedelic, ucrainenii de la Stoned Jesus sunt renumiti pentru regalul de doom metal traditional, stoner rock si psychedelic pe care il prezinta cu succes fanilor de fiecare data cand urca pe scena. Turneul aniversar de 10 al trupei este un adevarat festin muzical in al carui meniu vom regasi cele mai indragite piese ale trupei precum “I’m the mountain”, “Black Woods”. “Bright like the morning” sau “Electric Mistress”.

 

In calitate de invitati speciali ai turneului, alaturi de Stoned Jesus ii vom vedea si pe ucrainenii de la Vovk (post-hardcore, stoner si progressive rock). Vovk vor aduce in fata publicului din Bucuresti albumul lor de debut intitulat “Lair”.

 

Infiintata in anul 2017, Purple Caravan este o formatie de stoner rock, cu influente vizibile de alternative rock, doom si psychedelic rock. Desi este o trupa inca tanara, Purple Caravan, pionieri ai genului abordat pentru orasul Craiova, au impartit scena cu formatii precum RoadKillSoda, Gorilla Pulp, Fry Days, The Noise Figures sau Perihelion, participand si la SoundArt Festival 2019. Sunetul formatiei este heavy, psihedelic, plin de energie si fuzz. Liniile vocale puternice si riffurile grele si melodioase au atras la concerte atat interesul oamenilor familiarizati cu stoner rock-ul, cat si pe al celor pentru care acest gen de muzica era complet strain.

 

FB Event page: https://www.facebook.com/events/460303194514137/

Share This