A mai ramas puţin până sâmbătă, 20 iunie 2015, când în clubul Fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50, sector 4, Bucureşti) formaţia de symphonic gothic doom metal Whispering Woods va lansa cel de-al doilea album: “Perditus Et Dea”.    

MUM-49Pe lângă lansare, vom avea parte de piese noi din partea invitaţilor serii (Kratos, DinUmbră și Between Colors, trei formaţii de top în zona dark/gothic/doom metal!), dar şi de un spectacol vizual oferit de fetele de la Lamia Fantasy Fire Show – o trupă de dans cu foc, cu o coregrafie bazată complet pe tematica și conceptul albumului.

“Una din ele joacă personajul masculin (Perditus), iar cealaltă personajul feminin (Dea). Pe scenă, una e îmbrăcată în negru, cealaltă în alb. Conceptul este despre reîntregirea Androginului și ele de multe ori ajung să descrie sau să formeze cercuri, conform penultimei piese numite “Circle Complete” unde această reîntregire are loc. Pe piesa “Călușarii” avem un descântec, unde una din fete se preface blestemată iar cealaltă vine și o vindecă.” (Doru Căilean/ Whispering Woods).

Sâmbătă 20 iunie accesul publicului se va permite de la ora 20.00, iar ordinea intrării pe scenă este următoarea:

21.00-21.40 Between Colors
21.55-22.40 DinUmbră
22.55-23.40 Kratos
00.00-01.30 Whispering Woods 

După concert va fi o tombolă cu premii constând în CD-uri şi invitaţii la diverse concerte ce vor avea loc în aceasta vară.

Preţul biletului: 20 lei (biletele se vor vinde la intrare, în seara concertului).

Eveniment sub egida Metal Under Moonlight (ediţia a 49-a). 

Share This