Organizatorii DrumStage au pregatit cateva surprize pentru publicul care va veni in Quantic Club pe 25 Noiembrie unde vor urca pe scena Anika Nilles, Krimh Lechner (Septicflesh), Adrian Tabacaru si Alex Halmagean.

Orice participant poate sa-si demonstreze abilitatile de tobosar in concursul DrumOmeter. Castigatorul va fi selectat in functie de cate batai pe minut poate sa atinga si va fi premiat spre finalul serii. De asemenea, organizatorii si GuitarShop organizeaza o tombola la care orice detinator de bilete poate participa. Castigatorii pot pleca acasa cu un cinel Meinl sau un set de bete semnate de invitatii speciali Anika Niles, Krimh Lechner de la Septic Flesh si Adrian Tabacaru. Este important sa pastrati biletele pentru validarea premiilor.

Programul DrumStage Winter Groove:

18:00 – Meet & Greet ”Krimh” Lechner + Adi Tabacaru (Meeting Point)
18:30 – Acces public
19:00 – Alex Halmagean
19:30 – Meet & Greet Anika Nilles (Meeting Point)
19:40 – DrumOmeter
20:00 – Krimh Lechner
21:00 – DrumOmeter
21:15 – Anika Nilles
22:15 – Premiile DrumOmeter & Tombola GuitarShop
22:30 – Adrian Tabacaru

Fiecare artist prezent isi va intercala setul cu o sesiune de Q&A la care poate participa tot publicul prezent, punand intrebari.

Detinatorii de bilete Meet&Greet sunt rugati sa fie prezenti inainte de 18:00. Organizatorii au pregatit un Meeting Point, de unde vor fi preluati de un host si condusi la artisti.
La DrumStage WinterGroove parintii isi pot aduce copiii (intrarea gratuita pentru cei cu varsta de pana in 12 ani) pentru a-i familiariza cu acest instrument ritmic. Drumming-ul este o modalitate rapida si naturala de relaxare si de eliberare a energiei, prin care poti intra in doar cateva minute in ritmul muzicii, fara a avea experinta muzicala.

Biletele sunt in continuare disponibile pe ambilet.ro. In ziua concertului biletele vor fi disponibile si la intrare la pretul de 60 de lei.

DrumStage a ajuns la editia cu numarul 7 si va avea loc si in acest an in club Quantic, Bucuresti. Cu sprijinul GuitarShop vom avea un concurs cu premii de la Meinl si seturi de bete semnate de artistii prezenti, in timp ce Green Sound Team va avea grija ca spectacolul sa fie la nivelul invitatilor din acest an.

DrumStage este un eveniment prin care tobosari renumiti din tara si din strainatate isi etaleaza calitatile artistice. DrumStage este o platforma-concept prin care se promoveaza setul de percutie (tobele), in toate mediile existente, aducand acest instrument din spatele scenei, de unde suntem obisnuiti sa le vizualizam, in fata scenei, mai aproape de public, astfel incat sa fie indragit de cat mai multe persoane indiferent de varsta.

Pagina de FB a evenimentului – https://www.facebook.com/events/316548939125824/
Evenimentul este prezentat de X-Lab Solutions, in parteneriat cu Maximum Rock Romania.

Share This