A doua ediție a evenimentului Progressive Soldiers a adus pe aceeași scenă trei formații inedite, cu un sunet aparte și dedicate activității muzicale. Publicul din CLUB FABRICA a avut ocazia de a asculta live formațiile ALTF4, MINDCAGE ESCAPE și ASEMIC.
PS2Publicul a fost numeros, de aproximativ 200 de persoane într-o seară de joi, o participare surprinzătoare și care nu a făcut decât să îi bucure pe organizatori și să îi stimuleze în dorința de a continua și pe viitor cu organizarea evenimentelor. De altfel Progressive Soldiers 2 a fost primul eveniment marca THE INTERMISSION organizat la nici patru luni de când a fost demarat proiectul.

Trupele au încântat audienţa cu recitaluri unice, cu multe surprize în premieră, fiecare dintre ele având piese noi pregătite cu ocazia evenimentului. Cei de la Asemic au avut pregătit şi un show vizual care a completat perfect sonorităţile serii.

Asemic: „Tot ceea ce s-a văzut la concertul de aseară, se datorează câtorva oameni care ne-au ajutat necondiţionat şi care au participat efectiv la experienţa de ieri. Mii de mulţumiri lui Andrei Gherghe pentru visuals, mulţumim Radu Paraschiv, Sabin Tudor, Mario Orlando, Radu Ungureanu, Maria Niţă, Răzvan Răzvan pentru ajutorul pe partea de foto, video şi live stream şi tuturor celor implicaţi în evenimentul de aseară. Mii de mulţumiri publicului care a fost bestial şi nu în ultimul rând trebuie să apreciem un prim concert The Intermission care a ieşit foarte, foarte bine.”

AltF4: „Nu ne-a venit să credem ce fel de feedback am primit, de abia aşteptăm să ne revedem, vă mulţumim.”

Mindcage Escape: „Mindcage Escape dorește să mulțumească celor prezenți joia trecută la un eveniment pe cât de interesant ca tematică și juxtapunere de abordări progressive, pe atât de încărcat de emoții puternice. Publicul a fost unul nebun (ne-ați plăcut și nouă, băi!), probabil cel mai sonor pe care l-am avut până acum, iar cele două trupe alături de care am urcat pe scenă au fost absolut excepționale și musai de urmărit pe viitor. Nimic nu ar fi fost posibil fără cei de la The Intermission, care au pus la cale un eveniment foarte reușit, sold-out chiar dacă target-ul a fost unul oarecum de nișă.

Însă pentru noi, cel mai important lucru legat de acest eveniment a fost faptul că joi seară am văzut mulți oameni frumoși cinstindu-l pe cel care a fost Tudor Golu, publicul scandându-i numele de mai multe ori, majoritatea amintindu-și de Tudor nu numai ca muzician și graphic designer foarte talentat, ci și ca amic, unul căruia cu toții vom continua să-i simțim lipsa mult timp de-acum încolo.”

În urma evenimentului participanții au trimis feedback-uri pozitive și s-au declarat mulțumiți de eveniment. Important de menționat că evenimentul a fost organizat în memoria lui Tudor Golu (Axial Lead) și că atât formațiile, cât și publicul l-au păstrat în inimile și în amintirile lor.

Galerie foto: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.956950634403405.1073741848.894432270655242&type=3

Mai
19

Share This