Joi, 28 iunie 2018, proiectul muzical CORBU, coordonat și inițiat de Sergiu Corbu Boldor, sărbătorește 1 an de activitate. Aniversarul va avea loc la Quantic, în București.

Artiștii de la Corbu pregătesc publicului bucureștean un spectacol de muzică, acte performative, proiecții video și invitați surpriză. Alături de Sergiu Corbu Boldor (vioară, caval, voce) vor urca pe scenă Florin Chirilă (chitară bas), Cristian Flavius Mocanu (sintetizator), doi toboșari, doi violoniști și un artist foarte îndrăgit în muzica reggae. Numele lor vor fi divulgate în data de 28 iunie, pe scena de la Quantic.

Evenimentul este gândit ca un show în care se împletesc genuri muzicale diferite, de la rap (Nameen și Reckaze) la îmbinări inedite de electronic rock cu împletituri de alternative şi metal (Gray Matters) până la disco easy harcore folclorizat (Corbu).

Warm-up-ul va fi asigurat de Dragoș Costinescu (Toni). Proiecțiile video sunt concepute de Simona Andrei și Ioana Albu.

Programul evenimentului:

Open doors: 17.00
17.00 – 19.50 – warm up cu Dragos Costinescu (Toni)
20.00 – 20.30 – Gray Matters
20.40 – 21.00 – Nameen & Reckaze
21.10 – 22.30 – CORBU

Detalii eveniment: https://goo.gl/jhQPbE
Bilete: https://goo.gl/ehyhbW

Sergiu CORBU Boldor este cunoscut în lumea muzicală pentru aportul pe care l-a adus în numeroasele colaborări cu: Phoenix, Partizan, Dirty Shirt, Hara, dar și pentru proiectul Ad Hoc. În prezent coordonează proiectul CORBU.

Proiectul muzical CORBU a luat naștere pornind de la o polemică despre semnificațiile negative și pozitive asupra simbolisticii corbului în gândirea universală.

Dacă în credinţa europeană corbul apare ca un erou negativ, pentru că are capacitatea de a descoperi cu uşurinţă tainele întunericului, în credinţele orientale şi occidentale corbul este perceput ca un personaj pozitiv, un erou solar, cu rol profetic, care luptă pentru restabilirea ordinii sociale. Genul muzical abordat: disco easy hardcore folclorizat.

Share This