Pe 19 noiembrie, ne vedem în Expirat la un concert pentru cei care cochetează cu psychedelic și stoner rock-ul, alături de grecii de la Deaf Radio și BLANC.

Deaf Radio a luat cu asalt scena de psychedelic si stoner rock din Europa, odată cu lansarea albumului LP de debut, intitulat „Alarm”. Albumul a fost lansat în 2017 și a prins repede amploare, sound-ul celor de la Deaf Radio fiind un mix de desert rock, foarte multe riff-uri catchy, câteva pasaje mellow și ritmuri care te prind și îți rămân în minte după ce ai ascultat doar o piesă.

Deaf Radio sună fresh și au reușit să topească în piesele lor diverse influențe, amestecate cu o combinație foarte reușită între Queens of the Stone Age și Joy Division.

Băieții de la BLANC vor da tonul serii. Formația este una dintre cele mai noi apariții pe scena underground de la noi, despre care încă nu se știu prea multe. Sound-ul lor promite a fi un mix de electronic și psychedelic rock, dar vom afla mai multe în curând, când trio-ul va lansa primul EP.

Biletele sunt disponibile prin Eventbook și pot fi achizioționate de aici ⟶ https://bit.ly/2z3szF0 sau de la intrarea clubului în seara evenimentului.

Deaf Radio
Bandcamp: https://deafradio.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/deafradioband/

BLANC
Facebook: https://www.facebook.com/blancisthenewblanc/

PSCYCHEDELICIOUS
https://www.facebook.com/PsychedeliciousBucharest/

Share This