Cea mai nouă speranță în materie de stoner rock de pe meleagurile oltenești, trupa Purple Caravan tocmai a lansat cel mai nou material de studio, în forma unui lyric video, și anume piesa “Sky in My Bag”.

În cuvintele băieților, piesa abordează tema transformării unui individ, transformare generată de solitudine, și a ascensiunii lui spre o stare de existență abstractă.

Înființată în anul 2017, pe 27 septembrie, Purple Caravan este o formație de stoner hard rock, cu influențe vizibile de heavy metal și psychedelic rock. Deși este o trupă încă tânăra, Purple Caravan, o trupă pionieră a genului abordat pentru orașul Craiova, până în momentul de față au împărțit scena cu Overpain, Krepuskul, Crimena, The Demon’s Claws și The Noise Figures. Sunetul trupei este inspirat din trupele consacrate ale acestui gen, cum ar fi Sleep, 1000mods sau Kyuss. Atât liniile vocale puternice, cu influențe din muzica rock a anilor 70 și grunge, cât și riffurile grele și melodioase fac formația să iasă în evidență, iar interesul crescut al publicului atestă acest lucru.

Mai multe despre Purple Caravan aici:
www.facebook.com/PurpleCaravan/
https://www.youtube.com/channel/UCR45pWmGqjuDThfpEnYseCA?view_as=subscriber
https://purplecaravan.bandcamp.com/releases

Share This