Joi, 3 octrombrie la Quantic / Acces public 19:00

Bilete:
AmBilet.ro: http://bit.ly/2kkVOz1
iaBilet.ro: http://bit.ly/2kDIZQJ

Scandal – streetpunk

Formată în 1998 la Bacău, SCANDAL este una dintre puținele trupe de punk pe care le oferă scena independentă din România în acest moment. Trupa a devenit notorie în undergroundul local încă de la începutul anilor 2000 odată cu popularizarea nemuritorului imn anti-poliție ‚Patrula’ și a aparițiilor sporadice peste tot în România, în cadrul unor concerte dedicate.

Relocați la Londra, trei dintre scandalagii reformează trupa și lansează în timp record două EPuri în format CD, în 2016 și 2017, iar la începutul lui 2018 trupa face pasul decisiv în lumea vinilului, albumul ‚On A Roll’ fiind lansat în format 12” LP de către labelul german Spirit of the Streets Records.

Trupa a revenit în România în vara lui 2018, concertul aniversar de pe scena Quantic-ului adunând un public numeros, divers și efervescent, același lucru s-a întâmplat și la finalul lui 2018 când Scandal a susținut primul turneu românesc cu concerte la București, Cluj-Napoca, Craiova, Timișoara si Brașov. în 2019 Scandal a aparut în premieră pe scena a două mari festivaluri punk britanice, Rebellion și Undercover, de asemenea trupa a susținut primul turneu european ce a inclus apariții pe scenele festivalurilor open air Obscene Extreme din Cehia și Exit Festival din Serbia. Cel mai nou material al trupei, a fost lansat în primăvara lui 2019 și se numește‚ ‘5 Minutes to Riot’, lansat in format digipack CD și include alături de patru piese noi și varianta actualizată a piesei ‚Patrula’.

Concertul de pe 3 octombrie reprezinta singura  apariție live a trupei la București in 2019, un punk rock show de la care nu aveți voie să lipsiți!

1000facez sunt 3 băieți mustăciosi ce poarta mândri titlul de underground band. În piesele lor poți auzi tot ce e mai bun din anii ’60-’70 fie ca e punk, reggae, rocksteady sau ska. Din 2013, acești crai de la rasarit de Ciocana ne bucură urechile cu tot ce e posibil să te facă să dai din cap pe ritmuri de punk. Fii sigur că o să sari în sus, nu doar o să dai din cap la acest concert.

În găsiți aici: https://www.facebook.com/1OOOfacez/

Share This