Vineri, 4 octombrie la Quantic. Acces public 19:00

ZOB / E.M.I.L. / Recycle Bin / Just Another Lie

Bilete:
35 lei – acces general – earlybird – doar primele 50 bilete
AmBilet.ro: http://bit.ly/2mlBBKa
iaBilet.ro: http://bit.ly/2l7zDwR
40 lei – acces general – presale 1 – până pe 3.10.2019 inclusiv
50 lei – acces general – doar în ziua evenimentului, 4.10.2019

ZOB
O trupă care nu mai are nevoie de nicio prezentare, se reîntoarce pe scena Q! Băieții au împlinit anul trecut 25 de ani de activitate, eveniment sărbatorit așa cum se cuvine, bineînțeles că tot la Quantic!

E.M.I.L.

Inființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe de punk-rock din România. Formația a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din țară: B’ESTFEST (Bucuresti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg live (Costinesti), TopT (Buzau) si altele. In 2007, E.M.I.L. au concertat in deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. In 2009 si 2010 au desfasurat 2 turnee nationale care au culminat cu lansarea unui DVD: “10 Ani De Abuzuri, Excese si Imoralitati”. A urmat o perioada de 5 ani de concerte in tara si in doua orase din afara tarii: Berlin (2014) si Londra (2015).

Recycle Bin

Recycle Bin a avut onoarea să apară pe aceeasi scenă alături de trupe mai mult sau mai putin cunoscute din țară și de peste hotare.
Printre cele mai importante, se numară: LA PLEBE (USA), THE TOASTERS (USA), SICK ON THE BUSS (UK), MOLOTOV COCKTAIL (USA-RO), SILVER SHINE (HU), ANTI-CLOCKWISE (FRA), OTAKE (FRA), DAEMON 340 (UK), DAILY O.D. (FRA), UNDER AUTHORITY OF (BELGIA), BIBI RIBOZO & THE BANDITOS (PL), 3 FEET SMALLER (AU), GUANO APES, ZDOB SI ZDUB, CRAZY TOWN (USA).

Just Another Lie

Șapte băieți îmbrăcați la costum și o fată cântă reggae-lăutăresc. Pentru cine nu știe, ei sunt copiii nelegitimi ai cuplului Bob Marley – Gabi Luncă.
Versuri despre viață, mituri medievale, iubiri neîmplinite și cotidianul românesc. Pe scurt, „versuri cu tâlc, muzică cu zvâc”.
Trupa JUST ANOTHER LIE e formată din Marius Alexandru Ionescu (chitară bass), Sabin Mihoc (chitară), Cătălin Sauchea (chitară), Andrei Carleciuc (tobe), Georgian Oprea (saxofon), George Bonea (voceşi şi ukulele), Violeta Luncaşu (voce şi percuţie) şi Mareş Alexandru (clape)

Share This