Concertul face parte din campania umanitară „O şansă la viaţă”, iniţiată de Asociaţia Ladies’ Circle nr. 16. Campania este una de conştientizare asupra ratei crescânde de naşteri premature în România şi de strângere de fonduri pentru dotarea maternităţilor cu incubatoare.

Problematica prematurităţii este recunoscută mondial, iar ziua de 17 noiembrie a fost declarată ziua internaţională a prematurităţii. În România, rata naşterilor premature este de 11%, aproape dublă faţă de ţările din Europa de Vest.

Cu această ocazie, scena Q devine locul de întâlnire al muzicii bune. Şi-au anunţat prezenţa artişti şi trupe din arii diverse, precum Frisky Grooves, Valak, Alma Nicole, Ancore – România, Decline the Fall – Malta.

Frisky Grooves:
Un nou proiect, cu un sound fresh, ce te trimite cu gândul către marile nume din lumea Blues, jazz, RnB, Soul şi Rock. Trupa este formată din Ştefania Cristea, Adam Popa şi Ciprian Agapie, iar împreună au adus o nouă mişcare ingenioasă. Ineditul acestui proiect îl reprezintă interpretările live pe care cei trei le susțin pe platforme online.
Unde îi găsiţi?
Facebook: http://bit.ly/2hsvo9X

Valak Band
Valak este o trupă tânără de melodic death metal, înfiinţată în toamna anului 2016. Creativitatea este caracteristica principală a formaţiei, melodiile punând în valoare originalitatea fiecărui membru.
Unde îi găsiţi?
Facebook: http://bit.ly/2z24DmU

Alma Nicole
Semifinalistă a primei ediţii “Românii au talent” ProTV şi câştigătoarea marelui premiu la emisiunea “8 intr-o barcă” TVR (reeditarea emisiunii ” Şcoala vedetelor”), a cântat în concerte alături de Paula Seling şi Mihai Trăistariu, fiind apreciată pentru timbrul cald şi inflexiunile vocale personale.
Unde o găsiţi?
Facebook: http://bit.ly/2z2yQzw

Ancore
O trupă nouă, ce abordează un stil aparte, un melanj între punk – rock şi twist. Ancore a luat fiinţă pe data de 26 aprilie 2017, la iniţiativa lui Ştefan Mustaţă şi Peter Kolcsar. În vara aceluiaşi an, celor doi muzicieni li se alătură Delia Carp şi actriţa Oana Marcu. În prezent, trupa lucrează la primul material discografic.
Unde îi găsiţi?
Facebook: http://bit.ly/2xFyHAP

Decline The Fall
Vin tocmai din Malta, cu o viziune unică asupra Prog’ului. Trupa este compusă din John ‘Castiel’ Gatt (Voce); Matthew Mercieca (Lead Guitarist); Ehren ‘Bunny’ Fenech (Percuţie); Kris Farrugia (Rhythm Guitarist)ş Fabio Negro (Bass). În momentul de faţă, trupa lucrează la un nou album discografic.
Unde îi găsiţi?
Facebook: https://www.facebook.com/pg/Declinethefall/about/?ref=page_internal

 

Share This