Sâmbătă în 2 noiembrie de la ora 20.00, trupa AN THEOS își lansează noul album la Timișoara în Capcana. În deschidere vor cânta Atlantis și SKORE.

 

An Theos a luat ființă în primăvara anului 2010. Stilul abordat este folk-metal cu piese conceptuale care îmbină tradițiile românești cu muzica rock de calitate. Formația este alcatuită din 7 membri cu experiență, studiile muzicale și activitatea cu alte trupe punându-și amprenta asupra compozițiilor.

Al treilea album An Theos se intitulează Renăscând și reprezintă o mărturie a celor aproape 10 ani de existență a trupei și trecerea la o nouă etapă de evoluție spirituală și muzicală. Trupa promite un show deosebit ce va prezenta atât noile piese de pe album cât și pe cele consacrate precum: Noaptea Sânzienelor, Nedeea Lupilor și Seminția Dacă.

 

Trupa Atlantis și-a pus bazele în anul 2014, încă de pe atunci trasându-se principiile grupului – identitate, personalitate, calitate. În 2018 formația și-a stabilizat componența, așa cum o reflectă și denumirea (at-lantis – ‘cei aleși’), renăscând într-o nouă formulă.

 

Trupa SKORE s-a format în 2014 în Ungaria și încântă publicul cu rock progresiv și alternative metal.

Intrarea la concert costă 30 de lei iar mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook: https://www.facebook.com/events/377256763189536

Share This