În luna august, RoadkillSoda vor fi prezenţi la cea de a 6-a ediţie a festivalului Los Almiros, în Grecia, alături de One Hour Before The Trip, Brant Bjork, 1000mods, Βέβηλος, Naxatras, Despite Everything, Dendrites, Tullamore Duo, KADAVAR, Planet of Zeus, The Offenders, Mr. Highway Band, Stixoima, Lost Apes şi ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC (Thrax Punks).

RoadkillSoda şi-a început activitatea în 2011 iar pentru cei care au chef de iureş, caută un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocaţi în paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda îşi face treaba şi gâdilă starea care trebuie.

Ceea ce a început ca un proiect într-o camera obscură şi plină de fum, a devenit treptat o trupă care reprezintă cu adevărat esenţa stoner rock-ului, atât local, cât şi în afară: vibe-ul anilor ’70 combinat cu riff-uri şi solo-uri care îţi fac piele de găină, linii de bass grele, toate presărate cu o voce intensă şi ritmuri care îţi pun sângele-n mişcare. Combinaţia perfectă care îţi ridică starea doar ca să te izbească la următorul riff.

Trei albume mai târziu şi odată cu schimbarea membrilor, respectiv la voce şi la tobe, RoadkillSoda a ieşit la suprafaţă cu multe de oferit: clipuri noi, turnee în afară, multe concerte locale, un album acustic şi recenzii (pe) bune de peste hotare, unde scena chiar mişcă.
Şi partea cea mai bună? Urmează un album electric mult aşteptat.

https://roadkillsoda.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/RoadkillSoda/videos
www.facebook.com/RoadKillSoda
https://www.instagram.com/roadkillsoda/

 

Share This