RoadkillSoda se alătură inițiativei #NoiFacemUnSpital și le oferă celor care se implică în această proiect prin donații șansa de a câștiga o chitară Schecter Custom Monster Energy.
Campania ține până pe 20 martie și este făcută în colaborare cu Monster Energy și Asociația Daruiește Viața, iar strângerea de fonduri se desfășoară pe www.bursadefericire.ro.
Ce trebuie să faci ca să participi?
Contribuie și tu la construcția Primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România. Intră pe site-ul campaniei – https://bit.ly/2BEVfFC – și donează orice sumă (minimum 1 acțiune = 10 lei).
Fiecare persoană care donează este înscrisă automat în tragerea la sorți pentru o chitară Schecter PT Telecaster Custom Monster Energy, semnată de către membrii trupei RoadkillSoda.
Câștigătorul va fi ales aleatoriu, prin random.org, din lista celor care au donat bani pe bursadefericire.ro.
Mai multe detalii despre campanie aici:

RoadkillSoda X Monster Energy Giveaway

? GIVEAWAY ? Listen up! Alături de Monster Energy și Bursa de Fericire, continuăm să sprijinim proiectul #NoiFacemUnSpital și punem la bătaie o chitară Schecter Custom Monster Energy.CUM SĂ TE ÎNSCRII ÎN CONCURS:➤ Intră pe https://www.bursadefericire.ro/campanii/roadkillsoda-giveaway-chitara-schecter-custom-monster-energy/YD0xDE3av➤ Donează orice sumă dorești tu pentru proiectul #NoiFacemUnSpital [1 acțiune = 10 lei / suma minimă de donație]. ➤ După ce donezi, intri automat în tragerea la sorți pentru chitara Schecter Custom Monster Energy➤ Câștigătorul va fi ales din lista de donatori, prin random.org, la finalul campaniei [20/03/2019]. ? Good luck, roadkillsodians!

Publicată de RoadkillSoda pe Luni, 18 februarie 2019

 

RoadkillSoda şi-a început activitatea în 2011, iar pentru cei care au chef de iureş, caută un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocaţi în paradoxul de la mijloc, sound-ul lor îşi face treaba şi gâdilă starea care trebuie.
Ceea ce a început ca un proiect într-o cameră obscură şi plină de fum, a devenit treptat o trupă care reprezintă cu adevărat esenţa stoner rock-ului, atât local, cât şi în afară: vibe-ul anilor ’70 combinat cu riff-uri şi solo-uri care îţi fac piele de găină, linii de bass grele, toate presărate cu o voce intensă şi ritmuri care îţi pun sângele-n mişcare.

RoadkillSoda înseamnă:
Mihnea Ferezan [chitară]
Victor Ferezan [bass]
Flavius Ardelean [tobe]
Andrei Gherghel [voce]

Facebook: https://www.facebook.com/RoadkillSoda/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCcrLI87pYcWAH2kTfrGQ0sg
Instragram: https://www.instagram.com/roadkillsoda/

 

Share This